INDIVIDUALNO DRUŽENJE  Z ICO KREBAR

KJE : Na naslovu Leon makrobiotično društvo; Zgornja Rečica 25, 3270 Laško

KDAJ: PO PREDHODNEM TELEFONSKEM POGOVORU  na mobilni   041 557 691

TEMA: Predstavitev hišnega vodnjaka – vodnega kompleta za “živo vodo” in degustacija čaja brez kuhanja – z namakanjem. Ica bo na razpolago za različna vprašanja na temo Makrobiotike, Štirih krvnih skupin, Keto diete, Žive vode in Kvalitete življenja.
Obiskovalci imajo možnost opraviti VITAMINSKO MINERALNI TEST.
Obiskovalci se lahko včlanite v Leon makrobiotično društvo z vplačilom enoletne članarine v višini 33.00 €. In kot član društva lahko izkoristite eno od spodaj naštetih uslug:

KVANTNO MAGNETNO RESONANČNO ANALIZO (ta metoda odkriva in analizira informacije o psihofizičnem stanju organizma, ki lahko nakazujejo na obolenja mnogo prej, preden se pokažejo na fizični ravni, brez oddajanja krvi, sevanja in neprijetnih preizkusov dobimo popolno analizo stanja organizma) in razlago ter priporočila Ice Krebar.
Priporoča Vam kako naprej s prehrano, razstrupljanjem telesa s kavnim klistirom, dopolnilno prehrano in različnimi dietami.

Ali PRAKTIČNO IZKUŠNJO RAZSTRUPLJANJA TELESA s kavnim klistirom za regeneracijo jetre in oživljanje peristaltike črevesja ter odstranjevanjem parazitov z napravo – Zapper (dr.Hilde Clark).

Ali KUHARSKI TEČAJ na temo Makrobiotike ali Ketogene diete s pripravo kruha in sladice iz lana.

Ali knjigo INFO ALMANAH 2017 s PRILOGO v kateri je tabela o prehrani za štiri krvne skupine in veliko informacij o pravilnem sodelovanju notranjih organov in kvaliteti življenja na splošno.

Kontakt: Ica Krebar – 041 557

Voščilo za leto 2023

VSE KAR JE V MOČI NARAVE IN RAZUMA,
NAJ BO V NOVEM LETU 2023 NARAVNANO TAKO,
DA BO ŽIVLJENJE PRIJETNO IN DELO, KI GA OPRAVLJATE, USPEŠNO.
Z LJUBEZNIJO IN HVALEZNOSTJO V PRIHAJAJOČE 2023.
ICA KREBAR

 

BREZ LJUBEZNI ŽIVLJENJA NI !

Osebna izpoved Ignacij Kavec leta 2022:

O, Ljubezen, ti bolezen, kako očarala si me, da verjel sem in želel sem živeti z njo vse žive dni.

Ko pa spoznal sem to ljubezen, sem začudeno obstal, nič od nje ni več ostalo razen bolezni in težav.

Zato adijo zdaj Ljubezen, spone vse sem že raztrgal, da bolezen in Ljubezen za večne čase sem pregnal.

Ko sem leta 2021 prečitala te verze sem za izziv postavila novo paradigmo zase in za vse ljudi:

O, Ljubezen, ti nisi bolezen, si bit, ki živi v srcih ljudi.

Ko človek obupa, veruje nič več, izžene te iz srca in verjame, da te ni več.

Ti si Življenje, ti bit si srca in dokler kdo ljubi se s tabo igra.

Neskončna Ljubezen ti vir si Življenja, trpljenja in sreče vsega.

Dokler življenje v telesu živi, si glavna mu hrana in energija le ti.

Te izkorišča zlorablja se nate jezi, da njemu življenje lepše se zdi.

O človek nizkotna so čustva tvoja, naj vera in upanje smisel jim da.

Moški in ženska to zate drži, saj veš, da tudi seksa brez Ljubezni ni.

Lahko se izgovarjaš in blatiš ljudi, a dokler telo se premika, Ljubezen v tebi živi.

Neskončno je inteligentna nad vsemi stvarmi,
le ona ” Ljubezen ”
škarje in platno ” Življenja ” v rokah drži.

Sem deklica mala verjela v ljudi, a sem z leti spoznala, da to dobro ni.

Vendar Ljubezen edina, ki v srcu živi, mi Upanje, Vero in Vztrajnost krepi.

Hvala ti Ljubezen Življenja, da si.

Ica Krebar   Verin-otok Cres; 5.9.2021

 

 NASVETI IN PRIPOROČILA IZ OSEBNE IZKUŠNJE

Imamo različna orodja in pripomočke, ki so kot kompas na poti raziskovanja sebe samega, smo uporabljati jih je potrebno.
Avra je energijski ovoj okoli fizičnega telesa in je za naše počutje in zdravje enako pomembna kot koža ki ovija snovno telo.
Najprej je misel in ideja in potem rabimo določen čas, da se stvari materializirajo.
Generacije ljudi pred nami so se tega zavedali in imeli mnogo ritualov s katerimi so vzdrževali zdravje in dobro počutje.
V nadaljevanju vam ponujam priročnik za izpolnjevane in zapisovanje vsakodnevnih dogodkov, sanj in planov za ustvarjanje prihodnosti.
Iz izkušenj sem v nekaj letih opazila, da ljudje niso pripravljeni delati na sebi saj imajo miljon izgovorov. Izpostavila se bom in bom ispolnjevala dnevno zapisovane sanj in malo bom razložila za lažje razumevane. Mogoče se kdo odloči za delo na sebi. Moj dnevni ritual je že desetletje enak: vstajanje – odvajanje – telovadba – merkava meditacija z predniki in odpuščanje epigenomov – kavni klistir po Gersonovi metodi in občasno postavljanje “rožičkov” vakum in sverlobne kopeli s psio očali. Vse to v eni uri in potem veselo na delo vsa 12 ur aktivnega dela. Iskreno priznam, da je delo na energijskem nivoju veliko težje kot na fizičnem. A ko človek osvobodi vsaj 52 procentov svoje lastne energij (travme se zadržujejo v avri kot črne packe, ki so v resnici vakum in zato je vse manj razpoložljive zaščitne svetlobe – avre) potem se zelo enostavno naučimo prehodov iz čustvenega energijskega sveta v nivo zavesti. ki ima drugačno frekvenco. In tako se vsak dan začne nova detektivka življenja. Vse metode mojega dela so objavljene na naši internet strani, nekaj jih bom pa še dodala, da bo vsem lažje. Pa veselo na delo. ŽIVLJENJU HVALA KER ME VODI IN SKRBI ZAME. IZ LJUBEZNI IN HVALEŽNOSTI LJUBI@ICA.

 

SKRIVNOSTI DECEMBERA  2022
IN JANUARJA  2023

Kot priročnik, ki vam lahko služi kot vodilo skozi skrivnostne energije prazničnih dni.

Murphyjev zakon pravi, da je sprememba edina stvar, ki se ne spreminja.
Izgleda, da ta trenutek doživljamo ravno to.
Izkoristimo mesec december in januar za možnosti, ki nam jih ponujata.

December v sebi nosi skrivnosti ozaveščanja in odpuščanja.
Januar nam nudi možnost ustvarjanja in planiranja nove paradigme. Ujemite njuno energijo in odletite novim spremembam v naročje.

Misel neznanega avtorja: “Dogodki v življenju ti kažejo vzorec, ki je tako starodaven, kakor potovanje tvoje duše”.

 

Vse dobro vam želim.   Ica Krebar.   Objavljeno 15.12.2021 

Iskreno želim, da uporabljate vsako leto saj vas kot orodje vodi skozi Adventne tedne leta 2022 in nudi zapiske v letu 2023.

____________________________________________________________________

SKRIVNOSTNI DECEMBER IN JANUAR

DECEMBER – PRAZNJENJE – ODPUŠČANJE

JANUAR – POLNJENJE – PROGRAMIRANJE

Skrivnosti 12. svetih dni Božiča so, da se vsak dan nahajamo pod vplivom določenega nebesnega ozvezdja, ki ima izredno močan zdravilni vpliv na stanje ljudi, živali in rastlin na zemlji.

Te dneve je smiselno izkoristiti za razstrupljanje in regeneracijo telesa in duha.

Primer: Dan ko vlada ozvezdje Ovna simbolizira element ognja, ki zdravilno vpliva na glavo, zato si ta dan privoščimo počitek glave in odklop možganov. Obiščemo savno in si privoščimo razstrupljanje telesa z razvajanjem na toplem.

Rituali trajajo od 20. do 31. decembra.

ZAČETEK RITUALOV

20. in 21. december sta dneva predpriprave za naslednjih deset dni.

Izkoristite skrivnost moči narave in se predajte izročilom naših prednikov, ki so znali uporabiti dano moč razstrupljanja in regeneracije telesa in duha.

1.DAN – 20. decembra je prelomnica, ko se odprejo zvezdna vrata in se na zemljo sproščajo zdravilne sile energije.

To je dan za čiščenje karme, da odvržemo vse kar ne rabimo. Pospravite omare in za Božička poklonite še uporabna oblačila, čevlje in ostale še uporabne predmete tistim, ki to rabijo.

2.DAN – 21. decembra nastopi najdaljša noč v letu. Povezana je z Ognjem in odpuščanjem starega, da bo na prazno mesto lahko vstopilo novo.

OBIČAJ NAŠIH PREDNIKOV

Na ta večer so z žegnano vodo in kadilom iz smrekove in borove smole šli skozi vse prostore v hiši in naprej v hlev. Hkrati so tihoma molili – meditirali in blagoslavljali moč življenja.

Zunaj na dvorišču so se obrnili na vse štiri strani neba se poklonili in zahvalili za vse dobro elementom Ognja, Zemlje, Zraka in Vode.

3.DAN – 22. december vstopi v skrivnostni značaj NORCA, ki nikakor ni bedak.

Norec napove trenutek preloma starega in omogoča začetek novega. Ta dan se v človeku prebudi želja in potreba k vrnitvi po preprostosti in otroškosti.

To je trenutek tveganja, ki smo ga vsi doživeli dan pred rojstvom.

Norec pomeni spontanost – nenačrtnost. Prepusti se sedanjosti, saj le ta sama prinese nepričakovan obrat dogodkov, ki nas lahko popeljejo na novo življenjsko pot. To je trenutek, ko narediš rez s preteklostjo, da lahko začneš živeti novo spremembo v sedanjosti.

TEMA DNEVA

Osredotoči se na čas, ko si bil še zarodek v maminem trebuhu in si še poznal skrivnost svoje misije življenja. S celim svojim bitjem veš, da je napočil trenutek odločitve, ko boš moral zapustiti varnost in udobje tujega telesa, ter se soočiti s tistim novim tam zunaj. S svojo misijo življenja, zaradi katere si se utelesil.

MEDITACIJA, ki ti je pomoč za vstopanje v enost, v kamrico svojega srca.

Primer: izberi trenutek samote, zapri oči in si predstavljaj, da se iz svojega uma iz svoje glave spuščaš v svoje srce. Včasih začutiš bcmok v grlu. Včasih začutiš kako srce vztrepeta in čustva spreleti milina radosti, sreče, joka in žalosti, vse hkrati. Takrat ujemi ta trenutek enosti, ki je trenutek večnosti, kar ti si. Zdaj veš, da si v jezeru radosti svoje duše. V kamrici svojega srca. V enosti telesa, uma in duha. Predaj se občutku blaženosti, saj to je moč obnove življenjske energije.

Misel neznanega avtorja; ”Ko se tema zave, da je ni več, luč sveti večno”.

ZPISNIK DNEVA

Zapiši si misel, dogodek ali občutek, ki se ti je porajal v meditaciji, ali pa se samo zahvali življenju, ki skrbi zate, te vodi in varuje. Zapiši karkoli, nariši rožico ali geometrijski lik. To ti omogoči, da zavestno zaključiš dan in pripraviš prostor za nove stvari, ki prihajajo jutri.

__________________________________________________________________

4.DAN – 23. december vstopi v skrivnostni značaj ČAROVNIKA.

Čarovnik predstavlja veščine, samozavest in sporazumevanje. Ta dan je trenutek neskončnih možnosti, ki se ti ponujajo ob različnih priložnostih, katerih se morda še ne zavedaš. Nahajaš se v trenutku nemoči in strahu, kako poskrbeti za svoj razvoj in svoje sposobnosti. Vsakdo z rojstvom s sabo prinese svoje darove – nadarjenost in strah, da bo podcenjeval samega sebe.

Ljudje pogosto izgubimo občutek čarobnosti življenja, zato se vsaj na ta dan nujno spomni na nanj.

Življenje je čarobno in ljudje si po svoji volji ustvarjamo svoj čarobni svet. Na voljo imamo obilico pozitivne energije, ki vedno samo čaka, da jo uporabimo.

Ta dan je trenutek premika na bolje, na spremembo v življenju. Napočil je trenutek prihodnosti in komunikacije z zunanjim svetom. Zdaj nastopi dokončna odločitev sprejetja odgovornosti za vstop v fizični svet.

TEMA DNEVA

Prepusti se občutku poguma in moči matere, ki te rojeva in tebe, kako ji pomagaš, da prilezeš v ta nepoznani svet. V svojem srcu se zahvali vsem, ki so prisotni ob tvojem rojstvu, vilam sojenicam in angelu varuhu. Oglej si vizijo svojega življenja in misijo svoje poti v prihodnosti.

Ta dan se osredotoči in prepusti trenutku, ko si bil zarodek v maminem telesu. S celim svojim bitjem si vedel, da je napočil trenutek rojstva, ko boš moral to udobje, zaščito in brezskrbnost zapustiti ter se soočiti z nečem novim. S tistim, zaradi česar prihajaš v nov svet. V trenutku samote zapri oči in se z vizualizacijo iz svojega uma spusti v svoje srce. Začuti svoje srce, kako vztrepeta in kako te stisne v grlu. Zdaj veš, da si v jezeru svoje duše, v kamrici svojega srca, v enosti telesa, uma in duha.

MEDITACIJA

V trenutku samote zapri oči in se z vizualizacijo iz svojega uma spusti v svoje srce. Začuti svoje srce, kako vztrepeta in kako te stisne v grlu. Zdaj veš, da si v jezeru svoje duše, v kamrici svojega srca, v enosti telesa, uma in duha.

ZAPISNIK DNEVA

Morda si v meditaciji ujel utrinek svojih očutkov ko si še v maminem trebuhu in se pripravljaš na rojstvo…Mogoče zaznaš občutke svoje mame in njenih porodnih krčev…ali pa samo zapiši utrinek današnjega dne, da si pripraviš prazen teren za jutri.

_______________________________________________________________________

 

5.DAN – 24. decembra nastopijo sile ozvezdja OVNA, ki nosi moč OGNJA.

Vpliva na GLAVO – MOŽGANE, CELOTEN OBRAZ. Zato ta dan načrtno počivamo in odpovemo vse ne nujne obremenitve za glavo. Ta dan damo možgane na pašo. Izkoristimo zdravilno in očiščevalno moč ognja, obiščimo savno. Naredimo si toplotne maske za obraz. Privoščite si vsaj eno simbolično malenkost. Važna je zavestna namera.

Danes v nas vstopi skrivnostni značaj VELIKE SVEČENICE.

Velika svečenica predstavlja vse skrivnosti in skrito moč duhovne modrosti. Upodablja žensko energijo, levo stran človeškega telesa. Ona je energija intuicije. Je pomočnica, ki nas usmerja in vodi na duhovni poti. O nas ve marsikaj, česar se še sami ne zavedamo in vidi našo prihodnost.

TEMA DNEVA

V meditaciji se poveži s prvim dnem svojega življenja v fizičnem svetu. Trenutkom, ko ti je bilo čutenje telesa popolnoma tuje. Čustva so šele v razvoju. Popolnoma si odvisen od svojega notranjega glasu. Prepoznaj občutke strahu in nemoči ter jih ovij v čisto ljubezen, srca enosti,, varnosti in zaupanja, da te bo vesolje vodilo skozi življenje in ti ponudilo vse najbolje, kar ti pripada.Prepoznaj strahove, v katerih si ostal ujet. Ozavesti jih in odpusti. Na to prazno mesto vnesi zaupanje in radost do življenja ter si dovoli, da si tvoj um in duša podata roki, ter dovolita, da ju življenje vodi naprej.

ZAPISNIK DNEVA

Ujemi utrinke in strahove ki so te hromili pred rojstvom. Mogoče ti še danes preprečujejo poslovne uspehe ali srečo v družinskem in partnerskem odnosu. Piši. Zapiši.

______________________________________________________________________

6.DAN – 25. decembra vlada ozvezdje BIKA in element ZEMLJE. Sile ozvezdja vplivajo na: GRLO, GOVORNE ORGANE, ZOBE IN ČELJUST. Danes se odpovemo vsemu nepotrebnemu govorjenju in počivamo vse naštete organe. Sile ozvezdja Bika imajo močan zdravilen učinek na te organe. Mi pa še dodatno izkoristimo moč zemlje in si privoščimo masažo telesa ali vsaj podplatov in tople blatne obloge ali masko za obraz. Naj bo z ljubeznijo in zahvalo.

Ta dan ozaveščamo skrivnostni značaj CESARICE.

V meditaciji se poveži s prvim dnem svojega življenja v fizičnem svetu. Trenutkom, ko ti je bilo čutenje telesa popolnoma tuje. Čustva so šele v razvoju. Popolnoma si odvisen od svojega notranjega glasu. Prepoznaj občutke strahu in nemoči ter jih ovij v čisto ljubezen, srca enosti, varnosti in zaupanja, da te bo vesolje vodilo skozi življenje in ti ponudilo vse najbolje, kar ti pripada.

Prepoznaj strahove, v katerih si ostal ujet. Ozavesti jih in odpusti. Na to prazno mesto vnesi zaupanje in radost do življenja ter si dovoli, da si tvoj um in duša podata roki, ter dovolita, da ju življenje vodi naprej.

TEMA DNEVA

V svojem srcu se poveži z ljubeznijo in sočutjem do svoje matere. Spomni se svojih prvih sedem let življenja, ko te je vodila energija matere, od katere si se naučil negovati samega sebe. Sprejmi energijo ženske v sebi, poveži se z njo, saj te uči ljubezni do samega sebe in kako skrbeti zase v času odraščanja.

Zahvali se materi in vsem ženskim prednicam, ki živijo skozi tebe: “Hvala vam ženske, dale ste vse, kar ste imele, ljubezen in življenje, ki teče skozi mene. Hvala vam.”

ZAPISNIK DNEVA

Zahvali se materi in vem ženskim prednicam, ki živijo skozi tebe: ”Hvala vam ženske, dale ste vse, kar ste imele, ljubezen in življenje ki sedaj teče skozi mene. Hvala  vam”.

_______________________________________________________________________

7. DAN – 26.decembra vladajo sile ozvezdja DVOJČKA in imajo močan zdravilni vpliv na: RAMENA, ROKE, DLANI, PLJUČA.

Povezane so z elementom ZRAKA.

Ta dan opravimo samo najnujnejša fizična dela. Počivamo roke in telo. Na ta da niti slučajno ne gremo v fitnes in ne športamo. Privoščimo si sprehod v naravi. Se nadihamo svežega zraka. Doma si privoščimo aroma terapijo ali vsaj prižgemo dišeče svečke.

Danes smo povezani s skrivnostnim značajem CESARJA.

Cesar predstavlja pomen oblasti, moči, vodenja, ambicij in razuma. Cesar je istočasno vladar modrosti in izkušenost starosti. Upodablja moško energijo, desno stran človeškega telesa. Pooseblja očetovsko figuro in najboljše moške lastnosti. Je zagovornik družinskih vrednot in oseba, na katero se lahko zanesete. Podobno kot Cesarica, ki pooseblja mater in najboljše ženske lastnosti, je cesar moška figura in simbol moškega principa. Predstavlja lastnosti idealnega moškega, je razsoden, nepristranski, umirjen, trdnih načel in vrednot. Zlasti kar zadeva družino in prijatelje.

TEMA DNEVA

Z meditacijo se v svojem srcu poveži z energijo svojega očeta in vseh moških prednikov, ki živijo skozi tebe. Energija očeta te je vodila od sedmega do štirinajstega leta starosti. Učila te je zunanje komunikacije. Tu nastopi prehod iz otroštva v puberteto. Vse slabe spomine preobrazi v sončne dogodke. Očetu odpusti vse neljube spomine, da lahko oče zasije v svoji najlepši luči.

Svoji moški energiji se zahvali tako, da se ji ponižno prikloniš, jo sprejmeš, se v mislih pomakneš korak nazaj in globoko in srca izrečeš “Da”.

“Da” kot sprejemanje akcije in moči in ne kot obsojanje. To je zahvala usodi svojih moških prednikov, ki so dali življenje naprej in ti omogočili, da živiš. Da si, kar si.

ZAPISNIK DNEVA

Svoji moški energiji se zahvali tako, da se ji ponižno prikloniš, jo sprejmeš, se v mislih pomakneš korak nazj in globoko iz srca rečeš »DA«. Da, kot sprejemanje akcije in moči in ne kot obsojanje. To je zahvala usodi tvojih moških prednikov, ki so dali življenje naprej in ti omogočili, da živiš, da si kar si.

_______________________________________________________________________

8.DAN – 27. decembra vladajo sile RAKA in imajo močan vpliv zdravljenja na

PRSI – PLJUČA – ŽELODEC – JETRA – ŽOLČ.

Zemeljski element VODA obogati moč zdravilnih energij. Počivajte, privoščite si čaj s pljučnikom, plavanje, kopanje, knajpanje, limfno dranažo in pijte vodo iz svojega hišnega vodnjaka, ki ste si jo sami pripravili in veste, da je prečiščena.

Voda – živa voda. Je tista voda, ki z radostjo in veseljem ohranja žive celice.

https://www.leon-drustvo.si/voda/

V nas se prebudi skrivnostni značaj SVEČENIKA,

Svečenik predstavlja duhovnega svetovalca in učitelja. Upodablja pomen zavesti o neki drugi razsežnosti življenja. Zavest o medsebojni povezanosti vseh zemeljskih bitij, do katerih smo ljudje moralno odgovorni – za soljudi, vso živalsko, rastlinsko in mineralno kraljestvo. In nenazadnje za sam planet Zemljo. Naša duhovnost je globoko povezana z iskanjem smisla življenja in ločevanjem med dobrim ter zlim. Svečenik nas poziva in opominja, da moramo v sebi najti duhovne vrednote in živeti pošteno. Da je življenje iskanje resnice in da ne smemo pasti v zanko duhovne lenobe in moralne brezbrižnosti.

TEMA DNEVA

Če si se uspel v notranjosti povezati z inteligenco svoje lastne energije svečenika potem doživljaš poroko moške in  ženske energije. To skrivnost bi morali dojeti in ozavestiti od štirinajstega do ena in dvajsetega leta starosti in bi nas do življensko vodila v partnerskem in vsakem odnosu. Ponavadi pubertetniki v tem času rušijo mostove in navodila svojih staršev, učiteljev in sistema v katerem živijo. To nam preprečuje normalne medčloveške odnose skozi življene in povzroča beg v omamo in bolezni.

ZAPISNIK DNEVA

V tvoji notranjosti se na ta dan dogaja poroka moške in ženske energije. To je čas od štirinajstega do enaindvajsetega leta tvoje starosti. To obdobje tvojega življenja se ti odraža v partnerskem odnosu. Ponavadi pubertetniki v tem času rušijo mostove navad svojih staršev, učiteljev in sistema v želji zgraditi svojo osebnost.

Dovoli, da pubertetniške muhe enodnevnice izhlapijo. Na njihovo mesto prisanjaj najlepši odnos med žensko in moško energijo očeta in mame kot dveh enakovrednih stebrov leve in desne polovice svojega telesa. Pričaraj si najlepšo vizijo ljubezni, harmonije in sožitja v partnerskem odnosu in družini.

_______________________________________________________________________

9.DAN – 28. decembra nastopijo sile ozvezdja LEV, ki imajo močan zdravilni učinek na:

SRCE – ARTERIJE – KRVNI OBTOK – TREBUŠNO PREPONO – HRBET.

Zemeljski element OGNJA vas vabi v savno in negovanje telesa in obraza s toplimi blatnimi oblogami.

Privoščite si čaj iz gašenega vina z rožmarinom in medom.

Recept: 3dcl rdečega vina kuhate na blagem ognju 5 minut. Povečate ogenj, da se vino zapeni in vanj vlijete 1dcl mrzle vode, da zacvrči in ugasnete. Dodate vejico rožmarina ali katerega drugega zelišča, premešate in pustite, da se malo ohladi. Preden popijete, po okusu dodajte med.

Ta dan se v nas odpre skrivnostna energija ravnovesja jina in janga, ženske in moške energije. Predniki so ta dan posvetili nedolžni otroški ljubezni in so ga slavili kot »Tepeški dan«. Ta dan so imeli otroci možnost in dovoljenje »tepeškati« starše in vse odrasle ljudi z tankimi malimi šibami leske ali breze.

Skrivnostni značaj LJUBIMCA.

Ljubimca predstavljata ljubezen, partnerstvo in izbiro. Ljubimca nas opozarjata na telesno povezanost med poželenjem, strastjo in ljubeznijo. Troje stvari si je vredno zapomniti. Najnižja ljubezen je spolnost – telesna ljubezen. In najbolj izčiščena ljubezen je sočutje. Spolnost je pod ljubeznijo, sočutje je nad ljubeznijo, ljubezen je točno v sredini.

Le malo ljudi ve, kaj je ljubezen. Prepričani so, da je to spolnost, pa ni. Spolnost je zelo živalska in ima možnost, da zraste v ljubezen, a to je le možnost. Če postanete zavedajoči, pozorni in meditativni, potem lahko spolnost preobrazite v ljubezen. In ljubezen se preobrazi v sočutje. Spolnost je seme, ljubezen je cvet, sočutje je prijeten vonj.

Ko postanemo bolj zreli lahko doživimo ljubezen, ki obstaja onstran spolnosti, ki spoštuje enkratno individualnost drugega. Ta ljubezen temelji na svobodi in ne na pričakovanjih ali potrebah. Njena krila nas nosijo vedno višje k univerzalni ljubezni, ki vse doživlja kot eno.

TEMA DNEVA

V notranjosti doživljaš poroko moške in ženske energije, ki se s tem dnem začne manifestirati navzven. Poglej na svoje življenje od enaindvajsetega do osemindvajsetega leta starosti, na izbiro partnerja, na zemeljsko poroko in to, kako se drug drugemu kažeta v ogledalu.

ZAPIŠI SVOJE OBČUTKE

Vizualiziraj si čas, ko si boš ali si si to ustvaril. Slika naj bo jasna in čista, prihodnost in partnerski odnos začuti z vsemi čutili, da postane resničnost.

Misel Abdul Baha: ”svet človeštva je sestavljen iz dvoje angelskih kril – moškega in ženskega. Tako dolgo, dokler ti dve krili nista enakovredni v moči, ptica Ljubezni ne poleti in ne more leteti”.

_______________________________________________________________________

10.DAN – 29. decembra vladajo sile DEVICE, ki imajo močan zdravilni učinek na ŽIVCE – TREBUŠNO SLINAVKO – JETRA – VRANICO – ČREVESJE.

Svojo moč doda še vpliv ZEMLJE, zato počivajte in si privoščite masažo telesa, blatne obloge, naredite si vsaj obrazno masko, ustvarite si mir in tišino.

V nas se dogaja skrivnostno pomikanje energije, ki ga simbolizira pomen KOČIJE.

Kočija predstavlja uspeh, potovanje in zmago. Kočijaž nas opominja, da, če želimo napredovati, moramo usmerjati več različnih sil hkrati.

Glavno sporočilo je, da moramo vzeti krmilo svojega življenja v svoje roke. Spretna vožnja in prava smer premagata vse ovire in nas pripeljeta na pot uspeha. Morda je potrebno v življenju najti nov smisel, spremeniti življenjski slog ali pa energijo usmeriti v nove cilje.

Kočijaž v nas je zavedanje. Um ne more biti nikdar inteligenten. Samo neum je inteligenten, izviren in radikalen. Samo neum je revolucionaren v dejanjih. Um nam da neko otopelost, obremenjenost s preteklostjo in s projekcijami za prihodnost. Vse to izčrpava življenjsko energijo. Ko začnete odmetavati misli in prah, ki se je nabral v preteklosti, življenje vsplamti, da postaneščist, jasen, živ in mladosten.

Življenje postane plamen brez dima, to je zavedanje.

TEMA DNEVA

V globini srca se poveži z notranjo močjo usmerjeno v spremembe. To je čas od osemindvajsetega do šestintridesetega leta starosti. Dana ti je možnost pogledati nazaj in preobraziti vse, s čemer nisi zadovoljen. Preobrazi stare navade in vzorce ter jih nadomestiti z novimi. Opusti in odpusti vse, kar ti jemlje energijo in se zazri v cilj svoje vizije – v prihodnost.

Sanjaj o vsem lepem, ki te obdaja ali pa šele pride. O svojih starših, otrocih, prijateljih, delu, okolici, zastavljenih ciljih, v najlepši luči ljubezni, radosti in sreče.

In o pripravljenosti, kako vse to sprejeti takrat, ko pride do tebe.

ZAPIŠI kako si preživel dan, kaj dobrega in slabega se ti je zgodilo. S čim si zadovoljen. Kaj bi spremenil.

_______________________________________________________________________

11.DAN – 30. Decembra nastopijo sile ozvezdja TEHNICE, ki imajo močan vpliv na KOLKE – LEDVICI – MEHUR, zato čimveč počivaj.

Nastopi element ZRAKA zato uživaj v aroma terapiji, Bachove cvetne esence, nadihaj se svežega zraka.

Skrivnostni pomen MOČI – TRDNOSTI.

Moč – trdnost predstavlja pogum, moč in potrpežljivost. V tej energiji je skrita ženska moč in ne groba sila. Moč in trdnost nas opozarjata, da moramo biti pogumni in vstrajni. Za neizpolnjene želje in jezo tukaj ni prostora. Velikokrat se je potrebno postaviti po robu svojemu prepričanju, če hočemo doseči svoj cilj.

Težave na poti je potrebno premagati z dobro voljo in zavestjo, da bo jutri bolje. Kadar smo soočeni z zelo težko situacijo, imamo izbiro: lahko smo užaljeni in iščemo nekoga ali nekaj, kogar bi obtožili za svoje tegobe ali pa se soočimo z izzivom in zrastemo. Nobenega smisla se nima bojevati z izzivi življenja, se jim izogibati ali jih zanikati. So, če so, moramo skoznje. Bodite pogumni in zrastite v to, kar ste. Pot vsakega človeka je strma, zato terja veliko poguma in vstrajnosti.

TEMA DNEVA

Če si z meditacijo vstopil v kamrico svojega srca se prepusti harmoniji enosti in opazuj vizijo. V srcu se naj zgodi harmonija. Ozavesti vizijo od šestintridesetega do dvainštiridesetega leta starosti. V tem obdobju je potrebna finančna stabilnost, kar ti da možnost ustvariti čas za duhovno rast.

ZAPIŠI svoje občutke, misli in videnja ki si jih ozavestil.

_______________________________________________________________________

12.DAN – 31.decembra še vedno vladajo sile ravnovesja ozvezdja TEHNICE, zato se zavedaj pomena ravnovesja KOLKOV – LEDVIC – MEHURJA. Ozavesti kako pomembna je njihova usklajenost za ravnovesje celotnega telesa.

Energije ZRAKA povežejo vse vonjave in prezračijo tvoje telo. Srkanje čaja vrtnice pripravljenega v gašenemu vinu ti bo dalo krila za polet v novo prihajajoče leto. Vino namenoma prekuhamo in vremo najmanj 5 minut, da izhlapi alkohol. Gašeno vino lahko pijejo tudi otroci. Čaj, ki je tako pripravljen ima veliko moč in zdravilne učinke. Med lahko nadomestite z trsnim sladkorjem. Čisto na začetku dodajte žlico ali dve trsnega sladkorja, da dobro prevre. Tako pripravljeno vino ali čaj lahko tudi ohlajenega vlijete v lično steklenico in z njim nazdravljate Novemu letu in simbolizirate obilje.

Skrivnostni pomen PUŠČAVNIKA.

Puščavnik predstavlja umik v notranji svet, v globoko razmišljanje. Puščavnik je tisti, ki skrbi, da nas preveč ne zanese in da ostanemo z nogami trdno na tleh. Od nas zahteva, da iščemo odgovore pri sebi in ne pri drugih ljudeh. Za globoko razmišljanje sta potrebna mir in tišina. Pa naj gre za iskanje odgovorov na življenjsko pomembna vprašanja ali za razmišljanje o vsakodnevnih stvareh. Za reševanje težav ali pa zgolj za počitek in obnavljanje moči. Stara modrost pravi: “Bodi luč sam sebi.” Kajti navsezadnje mora vsakdo v sebi razviti sposobnost, da si utre svojo pot skozi temo brez tovarišev, zemljevidov ali vodnikov. Lahko se počutiš čisto sam, vendar si sam s sabo. Počutiti se osamljenega je misliti na druge, pogrešati prijatelje, starše in otroke. To je negativno stanje. Osamljenost je odsotnost drugega. Samota je prisotnost sebe. Samota je zelo pozitivna.

Je tako polna prisotnosti, da lahko z njo napolniš celo vesolje.

TEMA DNEVA

Izkoristi trenutek samote in v kamrici svojega srca prepoznaj največjo svojo kvaliteto in karakter enoti samega sebe.

V svojem srcu ustvari prostor za odpuščanje in naredi bilanco tega leta ter se pripravi na prehod.

Čisti ali ustvarjaj vizijo od dvainštiridesetega do sedeminštiridesetega leta starosti.

ZAPIŠI kaj odpuščaš in puščaš za sabo. Se počutiš osamljenega? Si zadovoljen sam s sabo? Imaš prijatelje? Znajo poslušati? Ne svetovati! Naredi bilanco minulega leta in ustvari prazen prostor kamor boš vstavil plan 12 dni januarja.

ODPUŠČAM vse epigenome povezane z revščino in boleznimi mojih prednikov, da naredim prostor obilju na vseh nivojih življenja : sreče ljubezni, zadovoljstvo v radosti partnerskega in poslovnega odnosa predvsem pa pretoku denarja. IN Postavljam novo paradigmo v raju Verina in adaptacijo in ustvarjanje DOM A ČI JE na Ramšakovem v smislu prostranstva Ljubezni po Anastasiji. Na Stričkovem vikendu pa naj zrase Glamping za turiste in indijanska savna in bazen za plavanje in njive za zdravilna zelišča. Ne zelišča so lahko na domačiji.

31.12.2022  SANJE: Janeza z odrezano desno nogo, je imel jajca večja kot nogi. In v gozdu je možak z gorjačo ustrahoval dve srni. jaz sem imela eno skladišče v morju v potopljeni veliki omari privezano kot splav k obali. notri so bile ujete meduze. nekaj sem kontrolirala in potem so me ljudje zvabili na trajekt in bila sem huda, ko je odpeljal saj sem se bala, da bodo meduze pobegnile. konec. 

P.S.: Danilo je odpotoval v južno Ameriko. Novo leto smo pričakali : Cic, Viki, Meti, Waltre in jaz pri Plečnikovi cerkvi,

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

SKRIVNOSTI 12. DNI JANUARJA

ZAPISOVANJE SANJ – OBČUTKOV – PROGRAMIRANJE PRIHODNOSTI

Walt Disney: ”vse naše sanje se lahko uresničijo če se zbudimo in imamo dovolj poguma, da jim sledimo in jih uresničimo”.

UVOD: 12. dni januarja ima skriti pomen planiranja za celo leto, ki je pred tabo.
Kajti 1. januar simbolizira mesec januar in plan ali sanje – vizija, ki jo boš ta dan zapisal, se naj bi zgodila v mesecu januarju.

 1. januar predstavlja mesec….. ”februar”.
 2. januar……………………………”marec”.
 3. januar…………………………….”april”.
 4. januar…………………………….”maj”.
 5. januar…………………………….”junij”.
 6. januar……………………………..”julij”.
 7. janur……………………………….”avgust”.
 8. januar……………………………. ”september”.
 9. januar……………………………”oktober”.
 10. januar……………………………”november”.
 11. januar…………………………….”december”

Meni je najlažje in zelo učinkovito zapisovati sanje. Če mi zgodba pobegne si zapišem občutek v telesu ali so bile sanje ugodne ali neugodne. Zgodi se, da planiraš dopust v gorah, potem se pa znajdeš na morju ali pluješ z barko,…to je dekoracija, ki jo ukroji življenje.
Veliko uspehov vam želim. V dvanajstih dneh boste postavili plan, ki vam bo služil naslednjih 353 dni.
Dovolite, da si vaš um in duša primeta za roki in brez prepira sledita življenju, ki vas vodi in skrbi za vas.

1.januar – mesec JANUAR. Vlada ozvezdje ŠKORPIONA, zemeljski element VODA, krepi moč spolnim organom in sečevodu. Privoščimo si kopanje, plavanje, limfno dranažo, pijemo živo vodo, čaje….
JANUAR je mesec, ko telesu vlada organ JETRA. Čustveno se lahko počutimo JEZNI in razdraženi, brez pravega vzroka, ker se ne zavedamo, da je jetra preobremenjena, zapacana in, da je potrebna čiščenja. To lahko opravimo s kavnim klistiranjem, vsaj ob vikendih, ko imamo več časa zase. (poišči napotke in navodila v rubriki – kvaliteta življenja).
Jetra vzdržuje kondicijo KIT v telesu.
Na OČEH pa opazimo spremembe kadar je jetra v stanju neravnovesja. Rumene beloočnice opozarjajo na vnetje jeter in na odmrlo žoltavo mast v jetri. Suhe oči opozarjajo na dehidracijo jeter velikokrat je to posledica alkohola ali droge, ki povzroča dehidracijo. Solzeje oči je preveč tekočine v jetri možnosti so mlečni proizvodi jougurti predvsem pa fruktoza iz svežega sadja, smutiji in podobno ker blokirajo delovanje odvajanja vode iz jetre.
Jetro regeneriramo in krepimo z kislim okusom, ugodno nanjo vpliva uživanje BOŠ UME preliv za solato, pripravljen je po recepturi fermentiranja sliv, ki so se namakale v morski vodi in potem zorele pol leta, z dodanim česnom in začimbami jetra dobi vse sestavine za normalno delo in obnovo. BOŠ UME lahko naročite na 041 557 691 Ica Krebar. 

Duši vlada skrivnostna sila – energija: ”KOLO SREČE”.
Kolo sreče prinaša spremembe in nov življenjski cikel. Kolo sreče naznanja začetek novega obdobja in nas vodi naši usodi naproti. To je čaroben čas, ki nas povezuje s tistim, kar je večje od nas – z dobrotljivim kozmosom, ki nam pomaga in nas uči. Bogovi se nam smehljajo in vse možnosti imamo za nove stvari. Predstavlja čas, usodo in karmo. Murphyjev zakon pravi, da je na svetu samo ena stvar, ki se ne spreminja, namreč spreminjanje samo. Življenje se nenehno spreminja, razvija, umira in na novo rojeva. V tem velikanskem krožnem vzorcu imajo vsa nasprotja svojo vlogo. Če se držite za rob kolesa, se vam lahko zavrti v glavi. Pojdite malo bolj k središču ciklona in se tam sprostite ter vedite, da bo tudi to minilo.
NA TA DAN se v meditaciji zavemo, da se obilje in notranji vidiki čarovnika tukaj manifestirajo navzven. Tisto, kar ste ustvarili 23. Decembra se sedaj lahko začne vidno materializirati. Umirjeno in razsodno se lotevamo stvari. Torej ustvari svoje sanjske želje. Znova postani otrok. Ponovno si dovoli sanjati. Tvoj cilj naj bo nekaj, kar si želiš in ne kar potrebuješ. Odstrani vse ovire. Poišči tih in miren kotiček in se posveti razmišljanju in pisanju seznama svojim sanj. Sprosti se, spodbudi  svojo domišljijo in si zapiši vse, kar ti pride na misel.

1.januar – mesec januar – 2023.
Vsako jutro si zapišimo sanje, saj nam 1. januar predstavlja mesec januar.

1.1.2023 SANJE: v gozdu je možak z gorjačo ustrahoval dve srni. Imela sem eno skladišče v morju v potopljeni veliki omari privezano kot splav k obali. notri so bile ujete meduze. nekaj sem kontrolirala in potem so me ljudje zvabili na trajekt in bila sem huda, ko je odpeljal saj sem se bala, da bodo meduze pobegnile. konec.

1.1.2023 SANJE: v gozdu je možak z gorjačo ustrahoval dve srni. jaz sem imela eno skladišče v morju v potopljeni veliki omari privezano kot splav k obali. notri so bile ujete meduze. nekaj sem kontrolirala in potem so me ljudje zvabili na trajekt in bila sem huda, ko je odpeljal saj sem se bala, da bodo meduze pobegnile. konec.

15.1.2023  SANJE: gledala sem ljudi v jezeru so hodili in bili v vodi do vratu, tudi Poldika in Pavči sta bila med njimi in Janez in Kristina. Potem sem na bregu odprla eno malo hiško in je bila malo zanemarjena je malo maha raslo v njej. In Walter je bil z mano in ključi so mi padli v jašek v katerem je tekla telo blatna voda. Hotela sem jih ujeti a jih je voda dobesedno posesala. Gledala sem kje cev pride na površje in videla da čisto ob reki, ki je bila visoka in deroča. Videla sem kako je odtok odvrgel moje ključe čisto na rob reke na travo. Hotela sem po njih a se nisem mogla premikati in strah me je bilo, da padem v reko. Vlegla sem se na trebuh in z težavo prijela ključe. Ističasno sem imela popolno vedenje o simbolu vode in čičenju epigenomov v vodi in zakaj so ljuje do vratu v vodi. konec.

RAZLAGA SANJ: JEZERO – mirna voda v kateri so se kopali ljudje (moji poznani in nepoznani karakterji – navade), napovedujejo spremembo mojih odnosov do mene in do sveta. Srečo v ljubezni in čustvenih odnosih do bližnjih oseb. KLJUČI – je simbol moškosti in se nanaša na moški spolni organ in moški princip jang energije, akcije, ki je podjetnost, rešitev iz stanja zaprtosti, stiske in nesproščenosti. HIŠA – v kateri je rastel mah me opozarja, da sem premalo povezana z okolico, da sem zanemarila svoje notranje darove, da nisem v skladu z bistvom svoje narave, da podcenujem svoj izraz in da je čas ozaveščanja, da se premaknem.

EPILOG: znane osebe v vodi so sibol moje karakteristike in navad, ki jih opravljam. Torej moram prepoznati epigenome teh prednikov jih ozavestiti in transfomirati. Življenje  in vsakodnevni dogodki mi bodo potrdili v treh dneh če sem kaj naredila in ali sem naredila v dobro na bolje ali na slabše. Neznanci pa predstavljajo usodo mojih posameznih prednikov, ki jo je nujno potrebno transformirati v luč, da s tem osvobodim, oziroma sprostim svojo lastno energijo, ki jo potrebujem za ozaveščanje, laho so pa tudi skupek kolektivnih navad in prepričanj iz okolice v kateri sem odraščala in živim in so postale moja prepričanja in z njimi zanikam svoj resnični dar, prirojeni karakter ki je sigurno svojstven in individualen. ker ni bil po merilih in kritiki moje družine, šole, družbe so me pblepili s prepričanji, ki sedaj dušijo mojo energijo in mi jo jemljejo.

REŠITEV: poiščem zgodbo, ki se je spomnim, recimo moj pokojni mož je bil odvisnik od alkohola, sedaj vem, da alkohol služi življenju in ga ne obsojam več. Uporabim stavke: VIDIM TE. NAŠLA SEM TE. VEM KDO SI. V MOJEM SRCU JE DOVOL PROSTORA ZATE. V MOJEM SRCU LAHKO VEDNO NAJDEŠ SVOJ MIR. Če sem to opravila v iskreni meditaciji, da sem resnično čutila milost, ljubezen, jok in radost v svojem grlu v svojem tebuhu v svojem srcu, potem vem, da je bila trasformacija uspešno opravljena. Še nekaj dni jo bom ponavljala ob vsaki možni priliki in, ko se bodo dogodki v mojem vsakodnevnem življenju začeli obračati na bolje bom vedela, da delam prav. Travma, bolečina, strah to je tema, to je vakum. Ko temo z iskreno mislijo ljubezni obmemo ji podarimo luč in on sama se razsvetli se preobrazi

v luč. tam kjer je luč, tam je življenje, tam energija teče. to lahko dela vsak človek 24 h na dan. naše misli so neomejene in samo vsak posameznih jih lahko uporablja po svoji svobodni volji. prepoznati je potrebmo eno malo nijanso – razliko ali smo tisti trenutek v coni čustvene vibracije in energije takrat jr gospodar naših misli EGO in takrat mislimo in celo prepričani smo da smo nekaj naredili a v resnici nismo nič naredili, sa ego samo misli, da je naredil. MEDITCIJA pomeni, da smo se iz cone čustev premaknili v cono enosti, v kamrico svojega srca. Tam je energija popolnoma drugačna in ko se jo naučite prepoznati boste svobodno in uspešno opravljali svojo Misijo življenja.
ŽIVLJENJU HVALA, DA ME VODIŠ IN SKRBIŠ ZAME. HVALA VEM LJUDJE, DA STE. IZ LJUBEZNI IN HVALEŽNOSTI Ljubi@ica.

26.1.2023  SANJE: S prijatelji, s celo družino sem bila v Andih. Kampirali smo in opazovali dogodke. Visoko gorovje nad 4000 mnv je oblivala čista studenčnica, ki se je od nikoder dvigovala in odtekala. Potem sem jim kazala kako pomembno je, da zlezemo iz velikega jezera v katerem je bila zeleno rjava voda in obraščeno je bilo z gostim mahovitim zelenjem in imelo je velik odtok okrogle oblike ki je odtekal pod zemljo. Bila sem v vodi na desni strani odtoka in kazala kako je pomembno, da se pravi čas potegneš ven. konec

RAZLAGA SANE. Ljudje, ki jih srečaš v sanjah so vedno odraz tvojih podosebnih lastnosti. Skozi znane osebe prepoznaš lastnost ki je podobna odnosu do tistih ljudi. Če so ti všeč in imaš dober prijatelski odnos z njimi, potem veš, da se v tebi prebujajo dobre sile – energije, ki ti pomagajo pri delu, ki ga ali ga boš opravljal. Nepoznane osebe napovedujejo prebujanje tebi še nepoznanih energij, ki jih moraš prepoznati kot svoje lastnosti.
GORA: V prijetnih sanjah ti vedno napoveduje uspeh pri delu in sredstvih v projektu, ki ga pripravljaš. Cilj ti daje nek pregled in možnost širših razšeznosti. Lahko je tudi vpogled v zaključek nekega obdobja  ali prijetne novosti, ki so pred tabo.
VODA: Čista, svetla, prozorna v ugodnem počutju predstavlja tvoj urejen čustveni svet, ki ti je lahko v veliko pomoč pri odnosih z osebami nasprotnega spola in osnova za plodno in uspešno dejavnost v družbi. Vsekakor pa zahtevajo spremembo v odnosu do sebe in do drugih.
UMAZANA GROZEČA VODA izraža veliko tesnobo, ki izhaja iz notranjosti dušnega sveta in usode prednikov – epigenomov. To je neraziskan čustveni svet mojih nagonov, strasti in nagnjen, ki verjetno niso moji in so travme in onosi mišljenje mojih predikov največkrat na seksualne odnose in prepričanja v času njihovega življenja. Največkrat je borba z materinimi lastnostmi in vsem tistim za kar je trpela v čustvenem svetu. Največkrat je to težavni odnos z nasprotnim spolom napačno razmišljanje in predajanje niskim strastem, ki so vedno v lastno škodo in se prenašajo iz generacije v generacijo. Očisti epigenome ali pa boš še dolgo nezadovolno živel, ne da bi sploh poznal samega sebe.

EPILOG: Trenutno se nahajam v zaključku starih planov in odločanju novih planov za obdobje štirih let. Iz sanj imam možnost razbrati kaj je dobro zame in kaj ne. Navdušenje v gorah med prijatelji je delo ki me izpolni in mi daje navdih moje kreacije ustvarjanja in komuniciranja. Blatna voda in pomen, da izplavam iz nje me opozarja naj intenzivno delam na OZAVEŠČANJU EPIGENOMOV TO JE PODEDOVANE USODE PREDNIKOV, KI JE MOČNO POVEZANA Z MOJO MAMO IN MOJO STARA MAMO.
Akcija je delo vsakodnevne meditacije in ritualov ki pomagajo na tem nivoju. Razstrupljanje telesa. Čiščenje bivalnega prostora z dimljenjem žajblja in kadila. Zgodbe napišem na papir, zažgem in pepel stresem v vodo z besedami: TAKO KOT JE TA VODA ČISTA JE MOJA DUŠA ČISTA. TAKO KOT TA VODA STARO ODNAŠA JE NOVO ŽE TUKAJ.
Iz ljubezni in hvaležnosti do življenja ki skrbi zame in me vodi. Lubi@ica.

ZASTAVI CILJE – KRATKOROČNE IN DOLGOROČNE – ZAČNI PISATI PLAN ZA MESEC JANUAR

POSEL – OZAVEŠČANJE CELOSTNEGA ŽIVLJENJA – OBRAT VASE – ODGOVORNOST VSAKEGA ČLOVEKA DO SAMEGA SEBE – ORODJA ZA VZDRŽEVANJE KVALITETE ŽIVLJENJA – TELO – UM – DUŠA.
V Celju imam urejen delovni prostor. storitve: VMT. TRPENTINSKA nožna kopel. VAKUM. POSNETA VODENA MEDITACIJA. SLAJDI. SIRUPI. MAZILA. KOLEKCIJA “Q”.

FINANCE – Povišan pretok denarja. Plačana članarina. Plačane storitve.

TELO -januarja vlada organ jetre zato je vsakodnevno opravljanje kavnega klistira, telovadba in vsi načini regeneracije – pomlajevanja telesa.

UM – Psio očala – TRANSFORMACIJA EPIGENOMOV.

DRUŽINA – Svoboden odnos – sodelovanje – dopolnjevanje – vzdrževanje.

ODNOSI – NOVA PARADIGMA ZA DOBO KI PRIHAJA
.
PLANETARNA USODA PLANETA  “ZEMLJE”  PO DEVET ZVEZDNEM KI-JU. Vsakih 81 let zemljino ozračje prevzame določen vzorec gibanja enega od petih elementov, ki ustvarijo karakteristiko odnosa življenja na zemlji. Zaključevanje 81. letnega obdobja “ognja” se izteče leta 2036. Leta 1955 se je začelo novo obdobje v katerem vlada ognjene energija, ki je v prostor in čas in v zemeljsko življenje začne vnašati hitre spremembe. Karakteristika ognja je močna sredobežna sila, ki v družbi odseva z hitro širilno in razpršilno energijo.
Na razvoj gospodarstva je vplivala na način velike porabe energije. Pod tem vplivom so se hitro razvijale elektronske komunikacije – hišni računalniki – mikrovalovne pečice – hitra priprava in predelava hrane – hitra prevozna dejavnost – jedrski izstrelki. Sistem in način življenja se je popolnoma spremenil. V tem času se je razširila uporaba mamil in bolezni kot so: aids – rak – diabetes – srčno žilna obolenja – multiplaskleroza in veliko nevronskih bolezni zaradi stresa in kronične napetosti in izgorevanja.
V obliki družbenega izrojevanja pa razpad družinskih zvez in skupnosti. Razpadanje družbenih norm vidimo v propadanju različnih ustanov, gospodarstva, politike in kulture.
Taka gibanja se bodo nadaljevala do zaključka ognjene energije leta 2036 in v prehod v naslednji 81 letni cikel ko bo vladala energija “zemlje – prst”.
NOVA DOBA – PRIPRAVE IN POSTAVITEV NOVE PARADIGME
Za prehod v to periodo se moramo preobraziti v samem sebi. Zaradi drugačnih vibracij in frekvenc energije se bo spremenila kakovost krvi v telesu- celic in zavesti. Umetna ali delna preobrazba ne more zaustaviti splošnih silnic osebnega in družbenega razkroja. Vsak poizkus enovrstnosti ali nadzorovanja bo neizogibno vodil v spor in splošno zmešnjavo. Potrebovali bomo razumevanje naravnega reda in način njegove uporabe v vsakodnevnem življenju. Ključna točka odnosa bo razumevanje in jasna odgovornost do samega sebe. Rojeva se nov tok zavesti, ki temelji na ponovnem oživljanju naravnega način bivanja, prehranjevanja, zdravljenja, zavedanja in odgovornosti do sebe.
Počasi bodo stare navade razpadale, sledil bo nov tok in način življenja, ki bo postal glavno hotenje civilizacije in vodil človeštvo v novo obdobje.

POGLED V ZGODOVINO PROPADA ŽELEZNE REVOLUCIJE LETA 1955
V prehodnem obdobju iz cikla VODE v ero OGNJA opazimo razpad sistema v 50 tih letih po smrti Stalina. V takratni eri je bila politična moč centralizirana v rokah nekaj ljudi, ki so imeli oblast in nadzor nad ljudmi.
Na prehodu v ognjeno dobo se je začela razvijati svobodomiselna družba in njene težnja se je odražala kot drobljenje politike in številne medsebojne tekme posameznih interesov, da bi prevladali drug nad drugim in združili ljudske množice.
P.s.: Vse to je sedaj v razpadu, da naredi prostor novemu in to je transformacij ki nas muči saj po starem ne gre naprej po novem pa še ne znamo. Transformirajte in postavljajte novo vizijo prihodnosti.

27.1.2023  SANJE: Na morju sem imela modern veji pokrit čoln z pleksi steklom. Imela sem luštne sosede veliko smo se pogovarjali. rada sem gledala plimovanje kristalno čiste vode in ljudi kako so se po stopnicah in naprej po ulici umikali plimovanju. Bila sta dva naplavljena predmeta in ves čas sem razmišljala, da ju umaknem, da ju morju ne odnese. Potem sem elegantno odšla na obalo brez, da bi se zmočila in v luknji pod skalo verjetno je bil tudi temelj velike hiše zagledala starinsko uro. Pobrala sem jo in potem jih je bilo notri vsaj še deset. ljudje so bili malo ljubosumni in so potihoma želeli, da jim nekaj ur odstopim pa jih nisem. Potem sem na jahto nekaj velikega prinesla in ženska, ki je bila z mano mi je pomagala da sva natovorili. Sanjala sem tudi Teo za neko šolo je delala proizvode tifu in ostalo in jih je tovorila dostavljala kot da ima preko svoje oleke še pariško moder kombenzion in v njem proizvode. ko ga je slekla je imela normalno postavo. Jaz pa sem na vsak način iz smeti hotela odnest štiri role papirnih brisač a občurek je bil kot da kradem. konec.
RAZLAGA SANJ: ČOLN – V dobrem pomenu z dobro osebo, napoveduje premik notranjih sil na bolje. Sporoča, da se v meni dogaja važna notranja preobrazba in, da se mi stvari obračajo na bolje.
URA – ki stoji in je stara kaže na to, da imam v sebi še vedno velikozadškov – predsodkov in nesproščenosti, kar se mi odraža tudi v vsakodnevnem življenju. Opozarja me na mojo pasivnost, ki mi lahko škoduje in prinese škodo. Tudi spolna in duhovna nemoč.
EPILOG:  Sanje mi sporočajo kaj moram narediti. Čoln mi je sibol in sporočilo, da sem na dobri poti na liniji ženske energije mojih prednic. Ura in veliko število ur ki ne tečejo me pa opozarja na podedovano usodo velikega števila ženskih prednic, ki so močno trpele in bile zlorabljene v intimnem in seksualnem življenju.
MEDITACIJA IN RITUAL, KI GA BOM ZDAJLE OPRAVILA. Vzela bom list papirja in v ponižni in ljubeči energiji ustvarila pogovor z ženskimi predničami katire me na ta način prosijo da trpljenje in travme, ki so v energiskem polju mojega telesa iz vakuma – teme TRANSORMIRAM v LUČ V PRETOČNO ENERGIJO ZDRAVJA IN ZADOVOLSTVA. Zavestno se zaveda, da je to moja dolžnost in opravilo saj sem svoje telo dobila iz mojih prednic in prednikov in v zahvalo sem dolžna opraviti in narediti tisti kar lahko naredimo samo takrat ko smo v telesu. Torej pišem: NAŠLA SEM VAS!  VIDIM VAS!  VIDIM VAŠO BOLEČINO, ZLORABO IN TRPLJENJE KI STE GA DOŽIVLJALE.  VIDIM VAŠO NEMOČ IN OBUP, KER NISTE IMELE NOBENE MOŽNOSTI, DA TO IZBOLŠATE.  SPOŠTUJEM IN CENIM VAS, KER STE V BLIŽNI ZGODOVINI ZA NAS ŽENSKE PRIBORILE SVOBODO VOLILNIH PRAVIC – SLUŽBE – PRAVICE DO OPRAVLJANJA Z DENARJEM – LOČITVE OD BRUTALNEGA NASILJA MOŠKIH – IN KAKO STE IZ NIČ SKRBELE ZA OTOKKE JIH HRANILE IN VAROVALE SE ZANJE ŽRTVOVALE PO SVOJIH NAJBOLŠIH MOČEH. HVALA VAM KER LAHKO STOJIM NA RAMENIH VSEH VAS IN VAŠEGA POGUMA. IZ PONIŽNE LUBEZNI VAS VABIM V MOJE SCE V KATEREM JE DOVOLJ LJUBEZNI IN SPOŠTOVANJA ZA VSE VAS. POSKRBELA BOM TUDI ZA RADOOST IN PRAVILNI ODNOS MED MOŠKIM IN ŽENSKO. DANES VEM, DA JE LJUBEZEN NESKONČNA GONILNA SILA ŽIVLJENJA. SEKS JE SAMO ČUSTVO IN NEPRAVILNA ZLORABA ENERGIJE ZA PROIZVODNJO OTROK IN Z PRAVILNO IN ZAVESTNO UPORABO SEKSUALNE ENERGIJE JE NAMEN VZDŽEVATI PRETOK SKOZI MOŽGANE IN OBNAVLJATI TELO TELO. RADOST IN ZADOVOLSTVO STA KOT ČEŠNJA NA VRHU TORTICE ČE SMO PRAVILNO OPRAVILI DELO. ZAKONITOST SEKSUALNEGA ODNOSA PRANI . ODPOVEJ SE PRIČAKOVANJU UŽITKA ZAVESTNO IN ČUTEČE POSLUŠAJ PRETOK ENERGIJE SKOZI SVVOJE TELO IN NA KOCU POTI BOŠ DOŽIVEL TISTI ČEMUR SI SE ODPOVEDAL. TO VELJA ZA MOŠKEGA IN ŽENSKO. VSAK MORA BITI ZAVESTNO POVEZAN V SVOJEM TELESU IN S PARTNERJE ENERGIJO SAMO IZBENJAVATI. NIHČE NE MORA NAREDITITI U-SLUGE DRUGEMU, KER POTEM OSTANE SAMO “SLUGA” SVOJEMU ŽIVLJENJU IN PARTNERJU. KO IZGUBI PRETOK ŽIVLJENSKE ENERGIJE SE SPREVRŽE V NASILJE IN IZSILJEVANJE, DA BI DOBIL NEKAJ KAR NE MORE SPREJETI IN ZATO IŠČE KRIVCA V SVOJI OKOLICI. Ljube ženske in prednice v mojem srcu je dovolj ljubezni za vse vas in zavesti tudi. Hvala vam za pot, ki mi jo kažete.
sedaj bom ta list papirja poklonila ognju in ko se bo opepelil ga bom poklonila tekoči vodi (lahko je to vodi v  wc  školko) z besedami: TAKO KOT JE TA VODA ČISTA JE MOJA DUŠA ČISTA IN TAKO SO ČISTE VSE DUŠE. VODA ODAŠA STARO IN NOVO JE ŽE TUKAJ. Življenju hvala ker me vodiš in skrbiš zame. Ljubi@ica.

P.s.: Včeraj in danes delam trpentinovo kopel za noge. Počutim se drugače. Sanje so drugačne. Ozaveščam drugače. Včeraj sem bila pri Gučeku na obisku in sem bila popolnoma presenečena. Ustvarja čuda iz lesa iz starih korenin  ima cele zgodbe. ima tudi vesolsko družino in nekaj starih predmetov omar ki so vredni odkupa. človek je res zanimiv. tudi pri Izletniku sva nekoč skupaj delala. Danes grem z Matejem v Velenje ga peljem h Kati in potem dalje na Postavitev družine. Morda danes obiščem Anemari v domu ostarelih. Pa k Janezu in Kristini bi se oglasila.
Življenju hvala ker skrbiš zame in me vodiš. iz hvaležnosti in ljubezni Ljubi@ica.

28.1.2023  P.s.: Včeraj sem bila pri Kati v Velenju, sem peljala čudovitega človeka. Pokazalo se je veliko stvari in Kata je dala vse pripomočke. jaz sem vprašala za enega znanca in tudi dobila odgovor. Strto srce. Potem sem se dobila z Mikijem in dobila sva idejno zasnovo za mojo internet stran in potem sva spregovorila o naših prednikih, kar hudo. in ob prihodu domov se mi je ulilo iz nosa. Notranji jok. Verjetno bom zdajle pri Veri naročila kaplice za nas vse. bila sem tudi pri Janezu in Kristini in odprla sta mi novo temo, o kateri sva zadnjič začela debatirati z Waterjem, o DOMORODNI SKUPNOSTI. bOM ŠLA V AKCIJO ZBIRANJA DOKUMENTOV. Življenju hvala ker me vodi in srbi zame. Iz Ljubezni in hvaležnosti Ljubi@ica.

28.1.2023  SANJE: ogromno gobo vsaj meter premira in moškega, ki so ga otroci masirali pod baldahom. Več otrok.
RAZLAGA SANJ: Videti GOBO – sanje mi namigujejo na zamisel, ki je dobra in utemeljena. Skratka, dobra novica in ljubezen, ki mi bo v veselje in poživitev.
OTROCI – mi sporočajo, da je v meni večna mladost.Imam vse možnosti za rast osebnosti in notranji razvoj. Napovedujejo spremembo v čustvenem življenju, rojstvo novih odnosov, uresničitev novega načrta. Moja dejanja so sad mojega telesa.
BALDAHIN POSTELJA kaže na zadrego, neodločnost, neko vmesno negotovo stanje.
BELE ZAVESE V VETRU – bela barva prestavja, jasnost, čistost, svetlobo lune in bliska. Upanje in notranja skladnost. določene misli bom ozavestila in ji dala državljansko pravico. Je tudi barva smrti in žrtve. Je simbol starosti in modrosti ki jo pridobivamo.  Je barva materinega mleka, sperme in deviške kožice. v določenih primirih je tudi barva bebavosti, nedolžnost duha, neznanja in nevednosti.
EPILOG – pravilno sem se odločila, ko sem šla h Kati. lepo umirjano nadaljujem. Življenju hvala ker me vodi in skrbi zame. Ljubi@ica

29.1.2023  SANJE: ate Cvetko je za en krat povečal hišo in pobelil je z vijoličasto in zlat valcen in v savni sem bila in več ljudi. konec.
RAZLAGA SANJ: Napredek v odprtosti odnosa na jangu. OČE v ugodni sanjski sliki ponazarja: aktivnost, ustvarjalnost, iznajdlivost, odločnost, moč duha.
KOPALNICA: temeljito čiščenje vseh odvečnihin nepotrebnih, za napredovanje osebnosti škodljivih stvari. Večkrat opozarja na veliko bolečino ki jo šibkost težko premaga. človek bi raje ostal pri starem, in pasivnem značaju, kot pa naredil spremembo. Tudi strah pred resnicoin priznanje pred svojimi pomankljivostmi. STOPNICE hoditi po njih navzgor, napovedujejo spremembo na bolje in potrebo po tem, da sprejmeš odnose v čustvenem življenju in željo po duhovnih vrednotah, in napredek v družbi. LEVA STRAN pomeni pozitivne strasti, ljubezen, ki bo trajna če se odločim na osnovi želje in nagnjenjanaredim to, kr mi bo v dobro. DESNA STRAN to je stran razuma, zavesti, reda, aktivnosti in pomeni namig na tokar se bo zgodilo, če bom aktivna.
EPILOG: imam vse možnosti, da z vso silo delam naprej na ozaveščanju epigenomov in kreaciji v Celju in nova internet stran. Počutje je tudi tako pucam imam vročino smrkam in čisto sem crknjena. Življenju hvala ker skrbiš zame in me vodiš. Grem pripravit oltar ua Ramšake, Golouhe, Jagre, Gučeke. Iz ljubezni in hvaležnosti Ljubi@ica.

 

 

 

 

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

2.januar – mesec FEBRUAR  Vsako jutro si zapišimo sanje, saj nam 1. januar predstavlja mesec januar.

2.1.2023  SANJE – nekaj pobalinskega. V Celju na Okopih smo nekaj nagajali in prestavljali nekim ljudem – ženskam. Potem samozadovoljevanje z zmletim mesom v kepo skoraj do vrhunca. Potem priprava in novi recepti za bonbone iz melase in mojega pripravka pijače iz Jelenovega jezika. konec.

P.S.: včeraj sem govorila z Nacem mi je povedal plan za bližno prihodnost. Verjetno grem z Matejem dol in morda malo ostanem, naj bi že pripravili posteljo za Čička. danes sem govorila z Janezom je dojel neke življenske stvari in povedala sem mu, da sem našla razlago za njegove težave z nogami iz knjige Sv. Hildegarde – Razstrupljanje telesa. S Teo sem se dogovorila, da se jutri pomenimo o planu  prihodnosti Nove paradigme.

Vladajo sile ozvezdja STRELEC in zemeljski element OGNJA. Krepijo telesne organe: stegna in vene z ”jang” krepilno energijo. Telesu prija savna, akupunktura, tople obloge za telo.

Duši vlada skrivnostna sila – energija ”PRAVICA”.

Pravica opozarja na poslovne in pravne odločitve. Pravica je energija visoke svečenice, ki povezuje nasprotja. V nas in okoli nas se morajo poštenost, treznost in razum povezati ter prevladati nad osebnimi občutki in željami, ne glede na naša čustvena stanja. Lahko da izid situacije ne bo črno bel ali strogo pozitiven ali negativen, vendar bo nekje na sredini. Ta dan je trenutek za preobražanje zlomov v preboje. To je delo mojstra. To je čas, ki vam pomaga iti skozi kaos, skozi temno noč duše –

uravnovešeno, disciplinirano in budno. Kadar se soočite s to nevarnostjo in greste skozi, postanete integriran in nedeljiv posameznik.

NA TA DAN si predrzen in odvrži stare vzorce in omejitve, ki ti ustavljajo tok energije. Takrat presenečeno ugotoviš, koliko vitalnosti in novih sposobnosti se prelije v tvoje življenje.

ZAPIŠI PLAN: Vsako jutro si zapišimo sanje, saj nam 2. januar predstavlja mesec februar. Odpri se notranji moči in kreativnosti. Poglej si svoje stare navade in ponavljajoče vzorce ter jih odpusti in na njihovo prazno mesto postavi nove navade in ideje.

ZASTAVI CILJE – KRTKOROČNE IN DOLGOROČNE:

POSEL…

FINANCE…

TELO…

UM…

DRUŽINA…

ODNOSI…

____________________________________________________________________

3.januar – mesec MAREC  Ta dan vladajo sile ozvezdja ”KOZOROG” in zemeljski element ”ZEMLJA”.

3.1.2023  SANJE : Vse povsod kjer sem bila sem bila ilegalno. Najprej sem pripravljala neke produkte srebrne barve. Potem kopanje v nekem bazenu , zdravilišču v topli vogi nek moški in potem neka knjiga ki sem jo hotela a je bila trgovina zprta in potem ena alkoholna pijača je tudi bilo zaklenjeno a sem vseeno dobila. Vse je bilo prijetno in normalno a nič mi ni bilo doseglivo in drugi so se čudili kako mi to rata. konec.

P.s.: VPREŠANJE ? Kdo je moral vse na skrivaj narediti in nič po pravici povedati???? Mama Vikica !!! Tamam je očitala, da je v Prebold nosila hrano in obleko in denar, da je pomagala brtom in sestram, doma v Rečici je pa kradla. Mama je pa rekla, da je nosil samo svoj trigelt. Torej, zopet ni moje…. 

REŠILNI STAVKI – NAŠLA SEM TE.  VIDIM TE.  VEM KDO SI.  V MOJEM SRCU JE DOVOLJ PROSTORA ZATE.  V MOJEM SRCU LAHKO NAJDEŠ SVOJ MIR.  V MOJEM SRCU JE DOVOLJ LJUBEZNI ZATE.

Življenju hvala, ker me vodiš in skrbiš zame. Iz ljubezni in hvaležnosti. Ljubi@ica

Močna krepilna energija napaja: kolena, kosti, sklepe in kožo.

Duši vlada skrivnostna sila – energija ”OBEŠANEC”.

Obešenec opozarja na žrtvovanje in globoko modrost. Nahajamo se v trenutku testiranja lastnega ega. Možnost imamo spregledati, za čim se skrivamo. Počutimo se , kot da se je življenje obrnilo na glavo. To pomeni, da smo vdani v usodo, življenje gre po svoje, a tega trenutno ne moremo spremeniti. Rešitev ni v ukrepanju temveč v razmišljanju. Počutimo se ujete in nemočne, a z drugega zornega kota vidimo, da le ni vse tako črno. Zdaj je pred vami priložnost, da vidite življenje v vseh njegovih dimenzijah, od globin do višin. Vaš uvid postane celota bivanja, zdaj niste več ločeni v dvojnosti, saj ste našli svoje korenine.

NA TA DAN:  spusti se globoko v srce in prikliči svoja nasprotja, ki se nahajajo v glavi, v levi in desni polovici možganov. Prepoznaj igro čustev, katerih gospodar je ego, in jih preobrazi v resnico enosti srca, ljubezni življenja. Prepoznaj glasno ukazovanje uma, ki popolnoma utiša glas tvoje duše. Slišati glas duše je možno samo v tihi meditaciji in samoti.

ZAPIŠI PLAN: Vsako jutro si zapišimo sanje ali vsaj občutek, ki je ostal, naj bo dober ali slab.

3. januar predstavlja mesec marec. Vzemi si čas zase, pojdi na mesto, kjer boš lahko nemoteno sam vsaj pol ure in se popolnoma umiri. Poišči ujetost v svojem egu in težave, ki ti jih povzroča. Razmisli o svoji usodi in poišči nazaj svojo pot, po kateri želiš stopati.

ZASTAVI CILJE – KRTKOROČNE IN DOLGOROČNE:

POSEL…

FINANCE…

TELO…

UM…

DRUŽINA…

ODNOSI…

____________________________________________________________________

4.dan – mesec ”APRIL”

 Ta dan vladajo sile ozvezdja ”VODNAR”  in zemeljski element ”ZRAK”.

Močna krepilna energija napaja: meča, goleni in vene.

Duši vlada skrivnostna sila – energija ”SMRT”.

Smrt nam daje možnost spremembe, preobrazbe in preporoda. Smrt nam kaže nekaj, kar je “mrtvo”, izživeto in nam v življenju ni več potrebno. To je lahko kraj bivanja, služba, družba, odnosi, navade, skratka nekaj, čemur se izteka rok uporabe. Če naj zaživimo na novo, se moramo staremu življenju in navadam odreči, čeprav je to včasih zelo boleče. Spremembe, ki jih naznanja smrt, pa so ponavadi korenite in trajne. To je pristna alkimija. Iz navadne kovine v vas naredi zlato. Vendar to preobrazbo je potrebno prepoznati, razumeti, a ne z razumskim sklepanjem in intelektualnim umom, temveč z ljubečim srcem.

NA TA DAN v globini svoje duše iskreno pomisli, kaj vse je tisto, kar ti je že odslužilo. Najtežje je opuščati svari in odnose, za katere si se močno trudil, želel in garal. Z željami in cilji je največkrat tako, da, ko jih dosežeš, izgubijo svoj čar. Če se jih oklepaš, se življenje zatika in energija ne teče več.

ZAPIŠI PLAN IN SVOJE SANJE

4. januar predstavlja mesec april. Zapiši, kje si se zataknil. Kaj bi moral spustiti. Poglej kje brezglavo vztrajaš. Prepoznaj svoje slabe navade in razvade. Razmisli ali ti odgovarja kraj bivanja, služba, družba in odnosi v katerih si.

4.1.2023 SANJE – lepe  sanje, dobra energija, srebrna barva, čiščenje. konec.
P.s.: na bivanju sta še Viktorija in Walter. jaz sem v procesu kašljanja in iskanja epigenomov usode mojih prednikov. Ponoči sem našla recepte od Hilde Garde. napitek iz jelenovega jezika in čiščenje toksinov z vakumom in posušena zelišča. vse bom preuzkusila.

ZASTAVI CILJE – KRTKOROČNE IN DOLGOROČNE:

POSEL…

FINANCE…

TELO…

UM…

DRUŽINA…

ODNOSI…

____________________________________________________________________

5.dan – mesec ”MAJ”

Ta dan vladajo sile ozvezdja ”RIBI” in zemeljski element ”VODA”.

Močna krepilna energija napaja: stopala in prste na nogah.

Duši vlada skrivnostna sila – energija ”ZLITJE”.

Zmernost – zlitje od nas zahteva ravnotežje. To je “unio- mistika” oziroma združitev nasprotij. To je čas za stik med tistim, kar smo poprej v življenju doživljali kot dvojnost. Energije jina in janga, svetlobe in teme. Vsaka pa ima v svojem jedru seme svojega nasprotja. Zmernost, pravičnost, razsodnost in trdnost so vrline človeka in mu omogočajo, da je lahko vzdržan v strasteh in poželenju. Konflikt je v človeku, če ga ne razrešiš tam, se ga ne da razrešiti nikjer drugje. Med obema deloma človekovega uma obstaja čisto tanek most. Če se ta most poruši zaradi kakšne nezgode ali fizične hibe, potem se oseba razcepi. Pojavi se dvojna osebnost, zgodi se pojav šizofrenije. Človek postane preobčutljiv in se vede, kot dve osebi. če vam uspe ta most utrditi, da nastane zopet en sam, potem se zgodi zlitje- kristalizacija bitja.

NA TA DAN:  V meditaciji se spusti v enost svoje duše, prepusti se in si dovoli, da se ti prikažejo travme in bolečine, ki so ti povzročile, da se je most porušil. Travme odpusti z mislijo “vse slabo je za nekaj dobro”. Začni obnavljati most in povezovati dvojnost v enost, da postaneš to, kar resnično si.

ZAPIŠI PLAN IN SVOJE SANJE:

5. januar predstavlja mesec maj. Zapiši, travme iz preteklosti, za katere misliš, da so najbolj vplivale na tebe. Katere izkušnje so tiste, ki so ti prizadejale največ bolečin. Že s tem, ko si jih zapisal in ozavestil, si zelo zmanjšal njihov vpliv na vse negativne stvari, ki se ti dogajajo.

5.1.2023 – SANJE – dobre sanje lepa energija, imela sem opravke z moškim. V sanjah sem doživela orgazem. Konec.
preizkusila sem napitek iz rdečega vina z : jelenov jezik – med – cimet – poper. Očitno deluje, ker sem nehala kašljat. namazala sem si vrat, prsa, čelo, senca in za ušesi z olivnim oljem v katerega sem kapnila pelinovo tinkturo V trenutku je bilo olajšanje. Tea mi je naredila vakum na vratnih vretencih zelo dobro počutje. Ven je potegnilo tisoč drobnih pikic, mozoljev, glave parazitov.

Razmisli o njih in zavestno potegni iz njih vsaj eno dobro stvar.

ZASTAVI CILJE – KRTKOROČNE IN DOLGOROČNE:

POSEL…

FINANCE…

TELO…

UM…

DRUŽINA…

ODNOSI…

____________________________________________________________________

6.dan – mesec ”JUNIJ”

Ta dan vladajo sile ozvezdja ”OVNA”  in zemeljski element ”OGENJ”

Močna krepilna energija napaja: glava, možgani, oči in nos.

Duši vlada skrivnostna sila – energija ”HUDIČ”.

Hudič nam daje možnost prepoznave: odvisnosti, slabih navad in nizkih strasti. Vsakdo ima možnost, da zgradi dober odnos do sebe, do svoje notranje moške in ženske energije. Največkrat podoba, ki jo imamo o sebi ne prihaja iz naše neposredne izkušnje, temveč od mnenj drugih ljudi in okolice. Ti so nas zaznamovali z veliko nalepkami, skozi katere sedaj vidimo sebe. Osebnost je vsiljena od zunaj in nadomešča individualnost, ki bi lahko zrasla iz notranjosti. Zdaj je čas, da prepoznate dresiranost in da se osvobodite vsega tistega, kar vi niste. Če ne odvržete svoje osebnosti, ne boste našli svoje individualnosti.

NA TA DAN: V trenutku samote zapri oči in se z vizualizacijo iz svojega uma spusti v svoje srce. Začuti svoje srce, kako vztrepeta in kako te stisne v grlu. Zdaj veš, da si v jezeru svoje duše, v kamrici svojega srca, v enosti telesa, uma in duha.

V tišini srca poišči nalepke, katere si bil primoran sprejeti z vzgojo in življenskimi izkušnjami. Prepoznaj jih in se jim odreči. Poišči svojo individualnost in ji postavi nove vrednote. Dovoli si postati to, kar si.

ZAPIŠI PLAN IN SVOJE SANJE

6. januar predstavlja mesec junij. Spomni se, kaj si sanjal in kako si videl sebe v prihodnosti, ko si bil še majhen otrok, brez nalepk. Takrat si si še dovolil biti TI. Najdi svoje otroške sanje in želje ter jih zapiši. Kakšne občutke dobiš ob njih?

6.1.2023  SANJE – lepe ugodne sanje, ki se zaporedno stopnjujejo. Na palcu leve noge so mi naredili luknico s šilom in nekaj je ven pihnilo. konec.
P.s.: Tea mi je naredila vakum po zadnji strani nog od gležnjev do riti 4 x in potem na križu med lopaticam in na vratu. Malo boleče a zelo zanimivo. povezala sem menstrualne težave z “besom na očeta” in vem da je to bes mojega očeta na svojega očeta in tudi to ni moje. Mirno dajem to travmo v luč po ritualu : VIDIM TE. NAŠLA SEM TE. VEM GDO SI. V MOJEM SRCU JE DOVOL PROSTORA TUDI ZATE. V MOJEM SRCU LAHKO NAJDEŠ SVOJ MIR. 
Ozavestila sem tudi “polipa v grlu” in ko se vprašam “kdo si? kdo se ni smel izraziti? koga so pognali od hiše? kdo v družini se je prepiral med samo?”, se pojavijo zgodbe mojega starega očeta in njegove druge žene in vsega obrekovanja vseh sorodnikov iz obeh strani družinskega drevesa. Na kraju se pojavi še slika moje izvenmaternične nosečnosti in zgodba dobi epilog. Ko rečem VIDIM TE – NAŠLA SEM TE……se zavem bolečine uboge dušice, ki trpi za toliko sovraštva in odpadnosti, da nim aniti toliko možnosti, da se ugnezdi v maternici, kaj šele, da bi bila sprejeta med sorodniki. Ponči med spanjem se je iz nožnice izcedila lepljiva sluz kot kepa tekočega mila. Res gnusno in vedela sem, da je to “epigenomski” skupek izvenmaternične nosečnosti izpred 43 let. Blagoslavljam z ljubeznijo in hranem v srce. Zanimivo je bilo med vakumom na tilniku, ko sem čutila in slišala, kako se je nekaj med vretenci odlepilo in kako me je praskanje v grlu spustilo. Z užitkom delam naprej in ozaveščam, saj vem, da je to edino v življenju ki šteje. hvaležna sem življenju ki skrbi zame in me varuje. iz Ljubezni in Hvaležnosti Ljubi@ica.

ZASTAVI CILJE – KRTKOROČNE IN DOLGOROČNE:

POSEL…

FINANCE…

TELO…

UM…

DRUŽINA…

ODNOSI…

____________________________________________________________________

 7.dan – mesec ”JULIJ”

Ta dan vladajo sile ozvezdja ”BIKA”  in zemeljski element ”ZEMLJA”.

Močna krepilna energija napaja: grlo, zobje, žrelo in ušesa.

Duši vlada skrivnostna sila-energija ”STOLP”.

Stolp – trdnjava ti prinese dokončni razpad starega. Trdnjava je prispodoba življenja, ki smo si ga ustvarili. Vsaka izkušnja, ki nas je oblikovala v to, kar smo danes, vsa naša mnenja, načela in navade so vdelani v zgodbo našega življenja in nam narekujejo pravila ter vzorce, po katerih živimo. Ironija usode je, da se ta navidezna varnost vse prehitro lahko sprevrže v našo ječo, naše izbire pa v ječarja. Kadar nas okoliščine privedejo do notranjega pretresa, se počutimo tako, kot da bi nas zajel požar. Notranjost se razpada na vse strani. Naša notranja moška in ženska energija nas zapuščata. Pa ne zato, ker bi to hotela, vendar zato, ker nimata druge izbire. Poženeta se v nezavedno in razen zavesti nimata nič oprejemljivega.

NA TA DAN: V trenutku samote zapri oči in se z vizualizacijo iz svojega uma spusti v svoje srce. Začuti svoje srce, kako vztrepeta in kako te stisne v grlu. Zdaj veš, da si v jezeru svoje duše, v kamrici svojega srca,v enosti telesa, uma in duha.

Dovoli si, da se ti zgodi notranji pretres, da se boš iz gorečih ruševin vzdignil kot prenovljen. Kajti po požaru zemlja močneje ozeleni, po nevihti je zrak bolj čist. Svoj pretres pa zavestno opazuj malo odmaknjeno, skoraj tako, kakor, da se dogaja nekomu drugemu. Temu procesu reci DA in mu pojdi naproti.

ZAPIŠI PLAN IN SVOJE SANJE

7. januar predstavlja mesec julij.Na ta dan si resnično dovoli, da pogledaš globoko v svojo dušo in si priznaš stvari, v katerih si ujet. Kaj je tvoja ječa? Kdo je tvoj ječar? Nato razmisli, ali si pripravljen, da staro trdnjavo podreš in na njeno mesto zgradiš novo, večjo in močnejšo?

7.1.2023  SANJE – ugodne sanje, dobro počutje, delam, pucam ozaveščam, potujejem. konec.
P.s.: Viktorija in Walter sta odšla. Meni sta Cic in Tea pomagala pri čiščenju okoli hiše, vsak dan nekaj. Lepo napredujem. Danes grem nad dimnico. Danilo je dobro v J.Ameriki jaz pa kurim in pucam in dala sem mu nadimek “sraka” vem da mu bo lažje. življenju hvala ker me vodiš in skrbiš zame. iz ljubezni in hvaležnosti Ljubi@ica.

ZASTAVI CILJE – KRTKOROČNE IN DOLGOROČNE:

POSEL…

FINANCE…

TELO…

UM…

DRUŽINA…

ODNOSI…

____________________________________________________________________

8.dan – mesec ”AVGUST”

Ta dan vladajo sile ozvezdja ”DVOJČKA”  in zemeljski element ”ZRAK”.

Močna krepilna energija napaja: ramena, roke, dlani in pljuča.

Duši vlada skrivnostna sila – energija ”ZVEZDA”.

Zvezda simbolizira svet v jutru po nočnem viharju, ko posije sonce in je nebo jasno in modro, barve pa žive in bleščeče. Pred nami je obnova in pomladitev. Zvezda je kot boginja noči, ki prinaša mir in razumevanje. Zdaj je čas silno dragocen. Zlahka boste počivali v sebi, se kot svečenica spustili v globine svoje notranje tišine do točke, kjer se srečate s tišino vesolja. Ničesar ni treba storiti, nikamor iti, kakovost notranje tišine preveva vse, kar delate. Če se boste počutili nelagodno, je to zato, ker ste tako navajeni hrupa in dnevne aktivnosti.

NA TA DAN: Sile ozvezdja Dvojčka imajo močan zdravilni učinek na ramena, roke, dlani in pljuča.

Na dan, ko vladajo sile Zraka si privošči sprehod v naravi, da začutiš zrak in veter.

Uživaj v aromoterapiji eteričnih olj in dišečih svečk ter počivaj.

Zdaj je čas, da prideš domov k sebi. Razumevanje in uvid, ki se ti na novo rojevata se bosta razodela kasneje na bolj navzven usmerjeni obliki – materialne dobrine. Na novo ustvarjaš svojo zunanjo podobo, bivalni prostor in okolico. Uživaj v lepoti spremembe.

ZAPIŠI PLAN IN SANJE: Vsako jutro si zapišimo sanje.

8. januar predstavlja mesec avgust. Izkoristi ta trenutek, da pokažeš svoje sanje navzven. Bodi kreativen. Svoj navdih in ideje deli s tistimi, ki so ti blizu in jim zaupaš. Govori kaj boš spremenil v tem letu, katere slabe navade boš zamenjal z dobrimi, kakšne cilje si si postavil in katere želje boš uresničil. Kam boš šel na dopust, kako boš negoval svoje telo, kaj si boš privoščil za zabavo in druženje.

8.1.2023  SANJE – lepe sanje lepa energija, dobro počutje, naredila sem tisoč kilometrov. konec
P.S.:  včeraj se je oglasil Viktor. Sva se pogovorila o postavitvi družine. Tea mi vsak dan naredi vakum. Ves čas spahujem. včeraj nisem pila vina iz jelenovega jezika in danes čutim več sluzi v telesu. narediti si moram še prašek iz – pehtrana – ingverja in popra za lizanje opoldan pred kosilom.

ZASTAVI CILJE – KRTKOROČNE IN DOLGOROČNE:

POSEL…

FINANCE…

TELO…

UM…

DRUŽINA…

ODNOSI…

____________________________________________________________________

9.dan – mesec ”SEPTEMBER”

 Ta dan vladajo sile ozvezdja ”RAK”  in zemeljski element ”VODA”.

Močna krepilna energija napaja: prsi, pljuča, želodec, jera in žolč.

Duši vlada skrivnostna sila-energija ”LUNA”.

Luna je močan simbol ženskega spola energije in plodnosti. Napoveduje spremembe in negotovost. To je čas soočenja s svojo senco – podzavestjo.

Luna vlada sferi podzavesti. Čustvom, potrebam in nagonskim odzivom, ki so senčni svet in odraz Lunine energije, ki kaže na sprejemanje neodločnosti, negotovosti in celo iluzije. Je kot kozmična mati ki v notranjosti odkriva množico podob in obrazov iz drugih časov. Otrok se jih zave le, če je v prejšnjem življenju dovolj meditiral. Bistvo je razumeti karmične vzorce svojega življenja in njihove korenine v nenehno ponavljajočem se ciklu, ki nas drži v pasti nezavednega vedenja. Življenje nam kaže vzorec, ki je tako starodaven, kakor potovanje naše duše.

NA TA DAN imajo sile ozvezdja Raka močan zdravilni učinek na prsi, pljuča, želodec, jetra in žolč.

Na dan, ko vladajo sile Vode si privošči plavanje, kopanje, knajpanje, limfno drenažo in pij veliko žive vode in čaja, ki je pripravljen z namakanjem brez kuhanja.

MEDITACIJA

V trenutku samote zapri oči in se z vizualizacijo iz svojega uma spusti v svoje srce. Začuti svoje srce, kako vztrepeta in kako te stisne v grlu. Zdaj veš, da si v jezeru svoje duše, v kamrici svojega srca, v enosti telesa, uma in duha.

V tišini svojega srca se poveži s svojimi predniki, katere lahko pokličeš po imenu. Povej jim, da si jih našel in se jih spominjaš, odpri jim ljubezen svojega srca, da bodo v njem našli svoj mir.

ZAPIŠI PLAN IN SVOJE SANJE

9. januar predstavlja mesec september. Izrazi in opiši svoja čustva do svojih prednikov, ki se jih spomniš in do vseh svojih najdražjih.

9.1.2023 – SANJE – Imela sem nek zdravniški pregled. S Tajo sva šle skupaj in ona  me naj bi naročila pri zdravnici. In potem nisem našla naročila in Taje tudi ne in torbice in dokumentov nisem imela in sem rekla sedaj lahko grem le na stop domov. In potem sem videla Borota bil je pravi črnc in nič mi ni bilo jasno kako sem jaz včaseh mislila, da je iz Bosne. Na splošno so bile  sanje ugodne. konec.
EPILOG – Črna barva je tudi barva nagona in zatrtih potreb, ki grozijo, da bodo v človeku povzročilenered in trajno pohabljenost, če se mu ne bo zdelo potrebno, da se bolje spozna in spremeni odnos do zahtev svoje narave. ( simbolika sanj od Freuda do Junga. SANJSKA KNJIGA IRVING HAROM ). knjiga je dober priročnik, ki je potavljen na teoriji psihologije in ne črne magie. uporabljam jo že več kot tri deset let in trdim, da vodi po poti ozaveščanja.

ZASTAVI CILJE – KRTKOROČNE IN DOLGOROČNE:

POSEL…

FINANCE…

TELO…

UM…

DRUŽINA…

ODNOSI…

____________________________________________________________________

10. dan – mesec ”OKTOBER”

 Ta dan vladajo sile ozvezdja ”LEV” in zemeljski element ”OGENJ”.

Močna krepilna energija napaja: srce, arterije, trebušna prepona in hrbet.

Duši vlada skrivnostna sila – energija ”LEV”.

Sonce prinaša uspeh in dobro počutje. Kaže tudi na odlično duševno zdravje, pozitivno samopodobo in zadovoljstvo z življenjem.

Ta trenutek od nas pričakuje, da odvržemo vso znanje, kajti v znanju je vključeno vse – vaše ime, vaša istovetnost in vse to so vam dali drugi. Če odvržete vse, kar so vam drugi dali, potem ima vaše bitje popolnoma drugačno kvaliteto – nedolžnost. To je križanje maske osebnosti in vstajenje nedolžnosti. Spet postanete na novo rojen otrok. Sonce prinaša uspeh in dobro počutje. Kaže tudi na odlično duševno zdravje, pozitivno samopodobo in zadovoljstvo z življenjem.

NA TA DAN imajo sile ozvezdja Leva močan zdravilni učinek na srce, krvni obtok, arterije, trebušno prepono in hrbet.

Element Ognja pa podpira nego obraza s toplotnimi oblogami in masko. Za nego telesa pa si privošči savno in akupunkturo.

MEDITACIJA

V trenutku samote zapri oči in se z vizualizacijo iz svojega uma spusti v svoje srce. Začuti svoje srce, kako vztrepeta in kako te stisne v grlu. Zdaj veš, da si v jezeru svoje duše, v kamrici svojega srca, v enosti telesa, uma in duha.

Odpri roke in srce, objemi življenje kot otrok, ki lovi sončni žarek. Spremeni se v metulja radosti in navdušenja, brez strahu in obveznosti.

Doživi trenutek, da se napolniš z energijo neskončne razsežnosti uspeha, dobrega počutja in radosti tvoje prihodnosti.

ZAPIŠI PLAN IN SANJE

10. januar predstavlja mesec oktober. Danes boš naredil nekaj, kar si že dolgo želiš. Vzemi si čas in si izpolni eno skrito željo. Ni pomembno kako velika ali mala je in kaj zahteva ali kako neumna se zdi. Pomembno je, da v njej uživaš s pristnim otroškim navdušenjem. Lahko je to vožnja s kolesom po snegu, branje tiste knjige ali ogled tistega filma, ki je že dolgo tvoja skrita želja.
P.s.: 2023 torek. Danes greva z Viktorijo v kino gledat mjuzikl Witi Hjustn. hahaha

10.1.2023  SANJE – Alkemija. Najprej sem v neki bolnici nekaj ustvarjala, pa v hotelu in naprej nekaj velikega.zanimivo in dobro počutje. Konec.
P.s.: pijem Jelenovo vino. počutje dobro. Včeraj sem spet začela s sladkarijo. Na levi strani trtice imam herpes in v vratu me malo boli. še vedno je povezano z Podbevški in Goluhi. obe bolečini sta na levi strani hrbtenice. Torej ženska. Ta vikend bom poizkusila peljati sebe in otroke na Post.družine in bom videla kako bo. Rada bi spoznala Vikija in Eriko. življenju hvala ker skrbiš zame in me vodiš. Ljubi@ica

ZASTAVI CILJE – KRTKOROČNE IN DOLGOROČNE:

POSEL…

FINANCE…

TELO…

UM…

DRUŽINA…

ODNOSI…

____________________________________________________________________

11.dan – mesec ”NOVEMBER”

 Ta dan vladajo sile ozvezdja ”DEVICE” in zemeljski element ”ZEMLJA”.

Močna krepilna energija napaja: živce, jetra, vranico, trebušno slinovko, črevesje.

Duši vlada skrivnostna sila – energija ”DEVICA”.

Presoja prinaša obnovo, nov začetek in razmislek. Je tudi klic k prebujanju, ki nas vabi, naj zapustimo temo in zaživimo polno ter smiselno življenje.

Edini razloček med sanjami in resničnim je, da nam resničnost dovoli, da dvomimo, sanje pa nam tega ne dovolijo. Nastopil je čas, da izbrišemo svoj notranji zaslon in na osnovi pridobljenega spoznanja začnemo znova. Če bomo pozabili na preteklost, oprostili sebi in drugim, uvedli potrebne spremembe in nehali odlašati, nam bo svetla prihodnost zagotovljena. Presoja je naš zmagovalni trenutek preporoda, je praznik preživetja.

NA TA DAN imajo sile ozvezdja Device močan zdravilni učinek na živce, jetra, vranico, trebušno slinavko in črevesje.

Na ta dan Zemlje si privošči masažo telesa in blatne obloge.

MEDITACIJA

V trenutku samote zapri oči in se z vizualizacijo iz svojega uma spusti v svoje srce. Začuti svoje srce, kako vztrepeta in kako te stisne v grlu. Zdaj veš, da si v jezeru svoje duše, v kamrici svojega srca, v enosti telesa, uma in duha.

Zavej se svojega neverjetnega poguma in kot opazovalec od znotraj navzven poglej, kaj vse si odvrgel. Koliko teme si razsvetlil. Bodi vesel in ponosen na svoje dosežke in uživaj.

ZAPIŠI PLAN IN SANJE :

11. januar predstavlja mesec november. Si skoraj na koncu potovanja tega planiranja. Danes se samo vprašaj: ali si našel svoj smisel življenja? Si izpustil preteklost in naredil prostor prihodnosti? Vidiš jasno svoje cilje? Si pripravljen naredit spremembe, ki si jih zapisal?

11.1.2023  SANJE – Najprej sem se zapeljala vk eni hiši, kjer so živeli črnci in sem spraševala za mojstra, ki mi bo nekaj popravil in so me poslale naprej po glavni cesti do treh rumenih črt na cest, da ga bom tam našla. Odpeljala sem se in ustavila pri prvem mojstru in povedala kaj želim, da mi nekaj preoblikuje nekaj tri stvari kot železni rogovi. Ona črnka je prišla za mano, da mi pove, da nisem pri pravem, pa sem rekla, da je ok. Potem sem pustila ali smo popravile kristusa na križu, češ, da naj tam ostane za večno, da je trplenja dovol in je konec trplenja. konec.
P.s.: zdaj vem; Nace si v meditaciji zmodelira projekt in potem ko dela je notri, da lahko vidi in pasivno fizično na zemlji dela kot v odsotnosti. Zato popizdi če ga gdo zmoti. Mene pa uniči, ko sem v enosti sem v fiziki odrezana se zubim nimam občutka za realnost mi je beg v svet v katerem se skrivam kjer mi je domače in je vse prav. Ko sem pa v realnosti popizdim nad ljudmi ker vidim njihovo zgodbo v enosti in kako je vse ok, omi pa niti slišati nočejo kaj šele, da bi delali. In jaz popizdevam nad njimi in nad sabo kako sem glupa, da jim to ne znam obrazložiti. Baš me boli patak za njih, to je kot vožnja s kolesom, ko enkrat prepoznaš nijase čuteja telesa in čustva in druge delavnike potem dešifriraš in veš kje si. Klasična medicina te pa ima za šizofrenika za razcepljeno osebnost za norca. Življenju hvala, ker me vodiš in skrbiš zame. Ljubivica

ZASTAVI CILJE – KRTKOROČNE IN DOLGOROČNE:

POSEL…

FINANCE…

TELO…

UM…

DRUŽINA…

ODNOSI…

____________________________________________________________________

 1. dan – mesec ”DECEMBER”

 Ta dan vladajo sile ozvezdja ”TEHNICE” in zemeljski element ”ZRAK”.

Močna krepilna energija napaja: kolki, ledvice, mehur.

Duši vlada skrivnostna sila – energija ”TEHNICE”.

Vesolje predstavlja ples zaključkov in dosežkov. Vesolje je Norčev zadnji cilj, ki ni nič drugega, kot polna ozaveščenost in celovitost, v kateri je vse povezano.

To je dogodek, ko smo dosegli psihološko zrelost in osvojili vse notranje in zunanje lekcije življenja. Zato smo sedaj modrejši, kot na začetku potovanja. Na bolj vsakdanji ravni Vesolje pomeni uspeh, uresničitev načrtov in srečen konec zgodbe. Dosegli smo zastavljen cilj preobrazbe in smo na začetku novega ciklusa. Uspeh pa ni spanje na lovorikah, vendar je pot naprej in navzgor vse do mesta, ki nam pripada na tem svetu.

NA TA DAN imajo sile ozvezdja Tehtnice močan zdravilni učinek na kolke, ledvice in mehur.

Na dan, ko vladajo sile Zraka si privošči sprehod v naravi, da začutiš zrak in veter.

Uživaj v aromoterapiji eteričnih olj in dišečih svečk ter počivaj.

MEDITACIJA

V trenutku samote zapri oči in se z vizualizacijo iz svojega uma spusti v svoje srce. Začuti svoje srce, kako vztrepeta in kako te stisne v grlu. Zdaj veš, da si v jezeru svoje duše, v kamrici svojega srca, v enosti telesa, uma in duha.

ZAPIŠI PLAN:

S tem zaključkom in zapisovanjem sanj si si postavil tirnice, po katerih boš z lahkoto vozil iz meseca v mesec. Če je bilo teh dvanajst dni aktivnih in uspešnih, boš preko celega leta privarčeval veliko energije in časa. Dogodki in delo te bodo v harmoniji enosti potiskali v prihodnost. Prelistaj vse zapiske preteklih dni iz tega planerja. Videl boš,  kako si v decembru odpuščal in v januarju planiral. Še enkrat preglej vse stvari, ki si si jih zapisal. Zavej se svoje moči za to, kar si naredil. Bodi ponosen nase. Napiši pozitivne afirmacije o sebi, kako vidiš sebe v luči svoje idealne podobe.

12.1.2023  SANJE – dogajalo se je v Egiptu. Urejala sem stvari in jih postavljala na njihovo mesto. v balonu čustvene aure pogledaš dogodek, zgodbo se premakneš v drugo frekvenco v enegijo enosti to je v svoje srce, tam zgodbi dodaš komplementarno energijo, to je luč in zgodba se uravnovesi in travma izgubi svoj naboj.
P.s.: V nadaljevanju se bom vsak dan v mesecu Januarja vračala v rubriko 1.1.2023 in bom pisala pomembne dnevne dogodke. Tako bom ustvarjala oziroma kreirala ali popravljala ” podedovano usodo svojih prednikov ” skozi dogodke ki se bodo pojavili, bom ” Ozaveščala ” in iskala čigava travma se hoče določeni dan sprostiti. Pomagala si bom s stavki : VIDIM TE.  NAŠLA SEM TE.  VEM KDO SI.  V MOJEM SRCU JE DOVOL PROSTORA TUDI ZATE. V MOJEM SRCU LAHKO NAJDEŠ SVOJ MIR.  V MOJEM SRCU JE DOVOL LJUBEZNI ZUDI ZATE. OZAVEŠČAJTE in zgodilo se bo. Dodajajte KOMPLEMENTARNO ENERGIJO in ustvari se ravnovesje. Ponavljajte in zahvaljujte se energiji ŽIVLJENJA , ki nas vodi in skrbi za na nas, mi se je pa niti ne zavedamo, sa jemljemo ŽIVLJENJE kot nekaj samoumevnega, pa ni. ZAVEST je lepilo med različnimi frekvencami, ko se prehodi povežejo dobijo smisel in razumevanje. To je lastnost vsakega posameznika in je popolnoma brezplačna samo uporabljati jo je potrebno 24 ur iz dneva vdan čisto vsak dan. Iz Ljubrzni in hvaležnosti Ljubivica. 

ZASTAVI CILJE – KRTKOROČNE IN DOLGOROČNE:

POSEL…

FINANCE…

TELO…

UM…

DRUŽINA…

ODNOSI…

____________________________________________________________________

POVZETEK VPLIVA NEBESNIH ZNAMENJ ZA VSAK MESEC

 KOZOROG od 23. Decembra do 20. Januarja. Sile ozvezdja Kozoroga imajo močan zdravilni učinek na kolena, kosti, sklepe in kožo. V tem mesecu vladajo sile Zemlje. Privošči si masažo telesa in blatne obloge.

VODNAR od 21. januarja do 18. februarja. Sile ozvezdja Vodnarja imajo močan zdravilni učinek na meča, goleni in vene. V tem mesecu vladajo sile Zraka. Privošči si sprehod v naravi, da začutiš zrak in veter. Uživaj v aromoterapiji eteričnih olj in dišečih svečk ter počivaj.

RIBI od 19. februarja do 20. marca. Sile ozvezdja Ribi imajo močan zdravilni učinek na stopala in prste na nogah. V tem mesecu vladajo sile Vode.

Privošči si plavanje, kopanje, knajpanje, limfno dranažo in pij veliko vode in čaja.

OVEN od 21. marca do 20. aprila. Sile ozvezdja Ovna imajo močan zdravilni učinek na glavo, oči, možgane in nos. V tem mesecu vladajo sile Ognja.

Privošči si nego obraza s toplotnimi oblogami in masko. Za nego telesa pa si privošči savno in akupunkturo.

BIK od 21. aprila do 21. maja. Sile ozvezdja Bika imajo močan zdravilni učinek na glavo, oči, možgane in nos. V tem mesecu vladajo sile Zemlje. Privošči si masažo telesa in blatne obloge.

DVOJČKA od 22. maja do 22. junija. Sile ozvezdja Dvojčka imajo močan zdravilni učinek na ramena, roke, dlani in pljuča. V tem mesecu vladajo sile Zraka.

Privošči si sprehod v naravi, da začutiš zrak in veter. Uživaj v aromoterapiji eteričnih olj in dišečih svečk ter počivaj.

RAK od 23. junija do 22. julija. Sile ozvezdja Raka imajo močan zdravilni učinek na prsi, pljuča, želodec, jetra in žolč. V tem mesecu vladajo sile Vode.

Privošči si plavanje, kopanje, knajpanje, limfno drenažo in pij veliko vode in čaja.

LEV od 23. julija do 23. avgusta. Sile ozvezdja Leva imajo močan zdravilni učinek na srce, krvni obtok, arterije, trebušno prepono in hrbet. V tem mesecu vladajo sile Ognja.

Privošči si nego obraza s toplotnimi oblogami in masko. Za nego telesa pa si privošči savno in akupunkturo.

DEVICA od 24. avgusta do 22. septembra. Sile ozvezdja Device imajo močan zdravilni učinek na živce, jetra, vranico, trebušno slinavko in črevesje. V tem mesecu vladajo sile Zemlje. Privošči si masažo telesa in blatne obloge.

TEHTNICA od 23. septembra do 23. oktobra. Sile ozvezdja Tehtnice imajo močan zdravilni učinek na kolke, ledvice in mehur. V tem mesecu vladajo sile Zraka. Privošči si sprehod v naravi, da začutiš zrak in veter. Uživaj v aromoterapiji eteričnih olj in dišečih svečk ter počivaj.

ŠKORPIJON od 24. oktobra do 22. novembra. Sile ozvezdja Škorpijona imajo močan zdravilni učinek na sečevod in spolne organe. V tem mesecu vladajo sile Vode. Privošči si kopanje, knajpanje, limfno drenažo in pij veliko vode ter čaja.

STRELEC od 23. novembra do 21. decembra. Sile ozvezdja Strelca imajo močan zdravilni učinek na stegna in vene. V tem mesecu vladajo sile Ognja.

Privošči si nego obraza s toplotnimi oblogami in masko. Za nego telesa pa si privošči savno in akupunkturo.

ZAKLJUČNA BESEDA

Smrt konča življenje, povezanosti pa ne.

Osvobajanje bitja je odvisno od tvojega razumevanja resnice.

Kdor zna v sebi odkriti vezi, ki določajo brezmejno povezanost vzrokov (karma – usoda prednikov) in posledic (psihofizične bolezni), bo prekinil peklensko kroženje trpljenja in dosegel osvoboditev.

Človek je gospodar svoje Biti in nobeno drugo bitje ali višja sila ne vlada nad njegovo energijo.

Vsakdo je odgovoren za svojo srečo ali nesrečo.

Človek ima moč, da se s svojim lastnim trudom – ozaveščanjem osvobodi vsakega suženjstva.

Ozavestiti in prepoznati mora trpljenje, ki ga ni (iluzije).

Opustiti razloge (beri navade) za trpljenje, ki jih ni, saj so (navade).

Posvetiti svoje življenje opuščanju, tistega kar ni (navade, iluzije).

Izpolni pogoje, ki ti omogočajo opustit, tisto kar ni tvoje, da postaneš to, kar si.

Da lahko opraviš svojo misijo življenja.

Opravi POSTAVITEV DRUŽINE  (www.korenineinkrila.si)

PRETEKLOST USTVARJA SEDANJOST

Skozi zgodovino človekovega obstoja dobimo vpogled, kako se človek  iz generacije v generacijo trudi prepoznati in ozavestiti usodo – karmo svojega življenja.

Različne religije človeku nudijo različne razlage, ki so redko kdaj njemu v korist. Večinoma služijo sistemu.

Iz rojstva v rojstvo ljudje prihajamo v areno življenja in iz nje tudi odhajamo. Nekateri z zavestjo o minljivosti ustvarjalnega sveta, ki jih ne zadovolji več.

Samovzgoja omogoči , da se razodene Popolno, ki je v človeku že od vsega začetka. Vera aktivira božansko, ki v človeku čaka, da se razodene, da jo prepozna.

Dodatek:
”V krempljih usode” je knjižica, ki je bila spremno gradivo na predavanjih z Ico Krebar.
Vsebina vsebuje skrivnost učenja Pitagore, metaforo “divjega moškega” in “ženske, ki tečejo z volkovi”. V matrici družine, pa se dotaknemo usode prednikov, ki je glavna tema dela 12 svetih noči božiča.
Napisana je kot uvod v praktično delo z priročnikom SKRIVNOSTI DECEMBRA IN JANUARJA. Za lažje razumevanje priporočamo, da jih uporabljate skupaj.

Naročila sprejemam na mobi 041 557 691 Ica Krebar   cena 10 eura in poštnina.

V krempljih usode (klikni tukaj)

 

UTRINKI IZ PREDAVANJ :
______________________________________________________________________________


Prehrana in krvne skupine po načelih makrobiotike / Ica Krebar / Društvo gluhih in naglušnih Ljubljana / Predavanje dne 15.04.2021
_____________________________________________________________________________

INDIVIDUALNO DRUŽENJE  Z ICO KREBAR

KJE : Na naslovu Leon makrobiotično društvo; Zgornja Rečica 25, 3270 Laško

KDAJ: PO PREDHODNEM TELEFONSKEM POGOVORU  na mobilni   041 557 691

TEMA: Predstavitev hišnega vodnjaka – vodnega kompleta za “živo vodo” in degustacija čaja brez kuhanja – z namakanjem. Ica bo na razpolago za različna vprašanja na temo Makrobiotike, Štirih krvnih skupin, Keto diete, Žive vode in Kvalitete življenja.
Obiskovalci imajo možnost opraviti VITAMINSKO MINERALNI TEST.
Obiskovalci se lahko včlanite v Leon makrobiotično društvo z vplačilom enoletne članarine v višini 33.00 €. In kot član društva lahko izkoristite eno od spodaj naštetih uslug:

KVANTNO MAGNETNO RESONANČNO ANALIZO (ta metoda odkriva in analizira informacije o psihofizičnem stanju organizma, ki lahko nakazujejo na obolenja mnogo prej, preden se pokažejo na fizični ravni, brez oddajanja krvi, sevanja in neprijetnih preizkusov dobimo popolno analizo stanja organizma) in razlago ter priporočila Ice Krebar.
Priporoča Vam kako naprej s prehrano, razstrupljanjem telesa s kavnim klistirom, dopolnilno prehrano in različnimi dietami.

Ali PRAKTIČNO IZKUŠNJO RAZSTRUPLJANJA TELESA s kavnim klistirom za regeneracijo jetre in oživljanje peristaltike črevesja ter odstranjevanjem parazitov z napravo – Zapper (dr.Hilde Clark).

Ali KUHARSKI TEČAJ na temo Makrobiotike ali Ketogene diete s pripravo kruha in sladice iz lana.

Ali knjigo INFO ALMANAH 2017 s PRILOGO v kateri je tabela o prehrani za štiri krvne skupine in veliko informacij o pravilnem sodelovanju notranjih organov in kvaliteti življenja na splošno.

Kontakt: Ica Krebar – 041 557

ZGODOVINA DOGODKOV 2017

 

PREDAVANJE O APOKRIFNIH IZROČILIH v OŠ Prežihov Voranc, Gosposvetska ul.10, Maribor, organizirala ga.Marija (041 798 614)

Degustacija kruha iz kaljene pire z arašidovim namazom in presne sladice, ter priprava čajev z namakanjem v naprej pripravljeni namenski vodi brez kuhanja. Predstavitev naprav za merjenje, destiliranje in oživljanje vode doma v gospodinjstvu.

KONTAKT: Sekretarka Društva zdrav podjetnik: Heidi Bartoli – 031 734 478,  e-mail: info@zdrav-podjetnik.si

KONTAKT: 041 787 877 Tatjana Ramšak na e-mail: tarina.hisa@gmail.com

 

 

 

Close
Go top