LEON

MAKROBIOTIČNO DRUŠTVO

“Spoštovani naključni in redni obiskovalci naše internetne strani,

končno sem dobila pomoč zunanjih mladih sodelavcev, ki so uspeli našo internetno stran narediti uporabno. Prosim oglejte si jo. Poiščite teme, ki Vas in Vaše prijatelje ali znance zanimajo. Kontaktirajte me in dogovorili se bomo o temah predavanj ali praktičnih predstavitvah in realizirali bomo dogodke. Moje izkušnje lahko delim le s tistimi, ki so željni prisluhniti.”

Ica Krebar

Makrobiotično društvo Leon je prostovoljno, samostojno, nepridobitno društvo, ki skrbi za usposabljanje in ozaveščanje ljudi o zdravem in naravnem načinu življenja in prehranjevanja. Opozarjamo na škodljive vplive sodobnega načina življenja in dela, potrošništva, pretirane uporabe zdravil, poživil, strukturno in fizično onesnažene pitne vode, kar škodljivo vpliva na zdravje. Organiziramo predavanja in kuharske tečaje o uravnovešeni prehrani, po načelih makrobiotike in staroslovenske kuhinje. Organiziramo predavanja in kuharske tečaje o ketogeni dieti za otroke, mladostnike in odrasle osebe, ki imajo težave z odvečno telesno težo. Upoštevamo tudi način priprave prehrane in sestave obrokov glede na krvno skupino. Priporočamo tudi ločevalno dieto. Učimo pripravo kruha in sladic iz kaljenih žit. Pripravo keto-kruha iz lanenih semen. Članom društva nudimo:  lastno literaturo, prehrambene izdelke, različne tehnike za razstrupljanje telesa – klistiranje  s pravo kavo, ureditev hišnega vodnjaka, napravo za izdelavo katolita in anolita, destilator za pripravo vodnega destilata “Feniiks”, dopolnilno prehrano, meritve stresa z elektronsko napravo, opravljamo tudi vitaminsko mineralni test.

Kako postanete član, Leon makrobiotičnega društva?

Glede zakonodaje lahko katerokoli uslugo ali storitev opravljamo samo za člane društva. Da bo “volk sit in koza cela” Vam nudim možnost, da ob plačilu letne članarine 120,00€ od dne do dne naslednjega leta, izkoristite možnost, da opravite in izkoristite katerokoli našo storitev ali produkt: Kvantno magnetno resonančno analizo ter Meritev stresa ali pa opravite Kuharski tečaj o makrobiotiki ali Keto-dieta kuharski tečaj.

Več si oglejte na PONUDBA / Članarina(klikni).

URADNE URE, Leon makrobiotičnega društva: Vsak dan od 11.00h do 18.00h.

Na sedežu društva: LEON makrobiotično društvo, Zg. Rečica 25, 3270 Laško.

Kontakt: Ica Krebar /  +386 41 557 691

Hipokrat je že pred 2400 leti dal ljudem pomemben nasvet:

“Vaša zdravila naj bodo živila, vaša živila naj bodo zdravila!”

Iz Esenske poslanice miru:

“Rojeni ste iz mater Zemlje. Dokler boste spoštovali njene zakone, ne boste zboleli”

“Prenovite se in postite se na soncu, zraku in vodi”

Close
Go top