PRIPRAVA  ANTIOKSIDATIVNE VODE – KATOLIT in ANOLIT

Precejevalnik vode je naprava za izdelavo katolita in anolita. Za njuno pripravo uporabljamo vodo izključno iz opremljene steklenice, ker sicer se postopek delitve – precejevanja vode ne zgodi.

Precejevalnik vode je sestavljen iz dveh posodic, ki stojita ena v drugi. Obe napolnimo z vodo, ki smo jo vzeli iz steklenice s kremenčevim peskom in šungitom. V pokrovu naprave so štiri elektrode. Sredinski dve sta anodi, zunanji dve sta katodi. V električnem postopku, ki traja 30 do 45 minut se voda v posodicah precedi – prefiltrira.

Srednja posodica z anodami k sebi privlači proste radikale in ustvari mrtvo vodo – anolit.

V zunanji posodici s katodami se je nabrala živa voda – katolit, ki je močno antioksidativna.

 

Anolit je tako imenovana mrtva voda. Uporabljamo jo predvsem za zunanje čiščenje telesa, izpiranje ustne votline, pranje zob, za namakanje nog, odpravljanje glivic, pranje zelenjave in sadja in podobno. Pri uživanju smo zelo previdni. Količine naj bodo majhne, nekajkrat na dan po šilček (30 ml), po nasvetu izkušenega poznavalca.

Nujno je vedeti, da se anolit med transportom spremeni in čez nekaj ur popolnoma izgubi svojo napetost. Postane zopet navadna voda.

Katolit je tako imenovana živa voda. Izredno močan antioksidativni napitek, ki ga z veseljem uporabljamo za pitje (v majhnih količinah) in za pripravo čajev z namakanjem – brez kuhanja.

Nujno je vedeti, da se tudi katolit med transportom spremeni in čez nekaj ur popolnoma izgubi svojo napetost. Postane zopet navadna voda.

 

MERILEC ZA VODO

Je naprava za merjenje ORP (Oksidacijski Redukcijski Potencial v mV), pH (bazičnost – kislost) in temperaturo. S temi podatki si lahko izračunate antioksidativni učinek svoje žive vode, čajev in drugih napitkov – tekočin.

 

VODA KOT INTELIGENTNO BITJE

Molekula vode je dipol, na eni strani prevladuje negativno naelektrenje na drugi pa pozitivno. To je dejstvo. in tako se molekule vode med sabo privlačijo in ustvarijo strukturo vode, ki je spremenljiva in to so klastri. V klastrih se hranijo informacije, ki so vtisnjene v spomin vode. Kadar govorimo o spominu, govorimo o meriljivih spremembah vodne strukture. To lahko izmerimo s pomočjo posebnega inštrumenta s fizičnim merjenjem, to je popolnoma objektiven način.

Dokazljivo po različnih znanstvenih laboratorijih po svetu. Razvidno iz filma (klikni):  https://vimeo.com/19287211

Strukturne informacije so glavne v strukturnem informacijskem modelu sestavljenem iz molekule vode.

Na sliki (desno) je vidno kako izgleda struktura vode. Je kot snežinka ali živi kristal vode. To je izvorna koda vode iz deviškega izvira na strehi sveta Venezuela. Njena energijska moč je 40.000 krat močnejša od običajne vode.

Raziskovalec Masaru Emoto, avtor knjige, Sporočilo vode, nam je zapustil neprecenljive raziskave svojega življenjskega dela, fotografije iz katerih je razvidna struktura (razpoloženje) vode – klastri.

STRUKTURA VODE JE POMEMBNEJŠA OD KEMIČNE SESTAVE

Znanstvenik iz laboratorija v Rusiji navaja primer med grafitom in diamantom kot razlago za razumevanje strukture. Razvidno iz filma (klikni):  https://vimeo.com/19287211

Primer: GRAFIT in DIAMANT imata isto kemično sestavo. Samo OGLJIK, čisti ogljik (C), vendar imata različno strukturo.

Grafita ne moremo spremeniti v diamant v nekaj sekundah, brez dodajanja česarkoli, da bi se najmehkejša substanca na svetu (grafit) spremenila v najtršo substanco na svetu (diamant) brez spremembe kemične sestave. Ta primer enostavno dokazuje, da je STRUKTURA pomembnejša od kemične sestave.

Dr. Emoto Masaru, raziskovalec, Japonska je rekel: “Upam, da bom ljudem skozi svoje raziskave pokazal, da ima voda svoj lasten spomin.” To je vidna struktura vode.

NEKAJ FOTOGRAFIJ RAZPOLOŽENJA – VIDNE STRUKTURE VODE

V japonskem inštitutu dr.Emoto so naredili poizkus in so v štiri kozarce natočili vodni destilat in vsak kozarec posebej izpostavili različnim besednim ukazom: Prvi vodi v kozarcu so govorili ljubim te. Drugi vodi v kozarcu so se zahvaljevali. Tretji vodi v kozarcu so govorili, gnusiš se mi. Četrti vodi v kozarcu so govorili, ti si butec. Potem so iz vsakega kozarca vzeli vzorec vode, ga po posebnem postopku zamrznili in fotografirali. Iz spodnjih fotografij je razvidno kako se je struktura vode spreminjala na različne besedne ukaze.

Iz zgornjega primera – strukture – razpoloženja vode, si lahko predstavljamo, kaj se zgodi v  človeku in v njegovi krvi, katere sestavni del je 78% voda, kadar nam nekdo, ali če mi komu, rečemo besede izpod slik: ljubim te, hvala ti, gnusiš se mi, butec si…

Vredno se je zamisliti, kako takšne izrečene besede delujejo na nežno strukturo otroka ali katerokoli živo bitje. Tudi rastline odreagirajo podobno.

Najmočnejši vpliv na vodo imata besedi Ljubezen in hvaležnost.

Živa voda je živo bitje.

Pij jo s hvaležnostjo in ljubeznijo in voda ti bo enako povrnila z enakim.

OPOMBA: Informacije za vse NAPRAVE v vezi vode imate na podstrani PONUDBA / NAPRAVE (klikni)

 

Zaključna misel: ob vsakodnevnem spoznavanju z vodo, so se v meni rojevala nova občutja. Znanstvene informacije in dokazila, so bila zame samo potrditev, da se v meni res nekaj spreminja. Veliko vprašanje je nastalo takrat, ko sem začela razmišljati kako naj to povem. In neko noč so se rodile te besede, katere od srca delim z vami. S hvaležnostjo in ljubeznijo vodi.   Ljubi@ica

JAZ SEM VODA

Moje telo je 80% vode. Moji možgani so 93% vode. Moja kri je 70% vode. Kdo misli, ko jaz mislim, da jaz mislim? Koga je strah, mene, ali vodo v meni? Kdo je žalosten, jaz, ali voda v meni? Ko imam težave in se zdravim, koga zdravim, mene, moje telo ali VODO, KI JAZ SEM? Ali je voda tista, ki smo jo spregledali?

 

Nekaj misli znanstvenika dr.Petra Garjajeva iz ruskega Inštituta kvantne genetika, iz knjige Lingvistični – valni genom:

Najprej je bila beseda, ki je telo postala… Telo stalno bere… Telo je podobno velikanski in zelo ekonomični knjigi, ki ves čas diha, se giblje in omogoča nešteto načinov branja… Naša bit je genski aparat… Vsi smo nastali iz kromosomov, iz tekočih kristalov vode………

 

 

Close
Go top