Makrobiotično društvo Leon za naraven način prehranjevanja in življenja je prostovoljno, samostojno, nepridobitno društvo, ki skrbi za usposabljanje in ozaveščanje ljudi o zdravem in naravnem načinu življenja in prehranjevanja.

Želimo opozarjati na zdravju škodljive vplive sodobnega načina življenja in dela, potrošništva, pretirane uporabe zdravil, poživil in drugega, kar škodljivo vpliva na zdravje.

Zato skrbimo za izboljšanje kvalitete naravnega načina življenja in prehranjevanja na območju Slovenije in Evrope, usposabljamo in ozaveščamo ljudi, ki sebe in druge učijo kako zdravo in srečno živeti v harmoniji sami s seboj, z drugimi ljudmi, živalskim svetom in naravo.

Za člane društva pripravljamo izobraževanja, literaturo, prehrambene izdelke, zeliščne pripravke, kristalno čisto vodo, način razstrupljanja telesa, dopolnilno prehrano in nevtralizator parazitov ti. zapper (glej PONUDBA).

Organiziramo tudi predavanja in kuharske tečaje o uravnovešeni prehrani ekološke proizvodnje in načinu priprave tudi glede na krvno skupino (glej PREDAVANJA, KRVNA SKUPINA, KUHARSKI TEČAJI).

V okviru društva za svoje člane proizvajamo izdelke iz biološke soje in glutena po receptih 25-letnih izkušenj Ice Krebar (tofu-jevi proizvodi, sejtanovi proizvod, namazi, sladice, …). Recepti pa so opisani v knjigi KUHARICA ZA DUŠO IN TELO (glej PONUDBA).

V zadnjih letih pa se Ica Krebar posveča težavam, ki jih povzroča zakisanost telesa in glivica candida. Velike uspehe dosega z uravnovešeno makrobiotično prehrano in uporabo NEVTRALIZATORJA PARAZITOV – zapper.

NEVTRALIZATOR PARAZITOV-zapper je majhna elektronska naprava, ki proizvaja električne impulze preko 9V baterije in doseže frekvenco približno 30 kHz. Ubije vse parazite, bakterije, viruse, plesni in glivice, tudi če so njihove posamične frekvence višje ali nižje od 50-900kHz. Naredite ga lahko sami ali pa ga naročite v našem društvu (glej PONUDBA).

˝Zdravje je razkošje, ki ga lahko vsi uživamo. Potrebno je samo malo volje in veliko modrosti, da odkrijemo, kdaj je pravi čas, da si podarimo to, kar nas bo naredilo za najbogatejše na svetu.”

Close
Go top