PARAZITI – POŠASTI V TELESU – V ČUSTVENI POVEZAVI Z EPIGENOMI

GLISTE
…primer manekenke stare 20 let..sprašuje…..

Dan 1.
Počutje manekenke; hude stresne motnje, depresija, nezadovoljstvo, strah pred ne uspehom, preganjavica o samomoru, počutje biti nič vred brez volje do življenja in brez perspektive.
Vse je brez veze….
Ta dan sva imeli dolg razgovor o realnosti in o prepoznavanju lastnega ega in zgodbi epigenomov in njihovem vplivu na njeno počutje. Malo ji je odleglo in vrnila se je domov pomirjena.
SANJE. Ponoči je sanjala, da je jedla napol kuhan in spacan riž, ki se ji prijema na zobe…,konec sanj.

Dan 2.
Pokliče in me prosi za razlago sanj. Razložim ji, da bela barva pomeni čistost in hrana je vedno povezana z močjo energije v telesu in na preganjavico prejšnjega dne ji svetujem naj si pripravi mleko s česnom (recept iz knjie »Srečno živeti brez parazitov« Ica Krebar) in naj pije tri dni po navodilih. Tretji dan me je poklicala in navdušeno povedala, da je zjutraj pri odvajanju blata v wc-ju opazila veliko količino malih glist, ki so bile velike kot beli riž.
Vsa srečna mi je zaupala, da se fizično in psihično zelo dobro počuti in, da se veseli življenja.
Vesela sem bila njenega uspeh, še bolj me veseli, da me mladi in poslovno uspešni ljudje slišijo in naredijo preprosto dejanje po receptu naših babic in prababic in jim ni potrebno uživati antibiotikov ali drugih antidepresivov in, da v dobrem počutju najdejo radost ljubezni – življenja.

Življenju hvala, ker me vodiš in skrbiš zame. Iz ljubezni in hvaležnosti.

Zgornja rečica, 16.07.2022

Avtorica: Ica Krebar

Foto: Morje 2022

Close
Go top