KLISTIRANJE S PRAVO KAVO

Pred nekaj leti sem se našla v družbi kjer je beseda dala besedo in pogovor je nanesel na makrobiotiko, dietno prehrano, na postenje in klistiranje.
Povedala sem nekaj svojih izkušen o načinu svoje makrobiotične prehrane o uspehih in kvaliteti svojega življenja. Pred mnogimi leti sem preživela težko bolezen in zdravila so pustila posledice na jetri. Z makrobiotično dijeto sem dobro živela vendar sem se morala odpovedati določenim jedem. Najbolj sem pogrešala solato in sveže sadje saj so mi po zaužitju pustile slabo počutje, napetost v predelu jeter in nekaj dnevno utrujenost.
Pristopil je neznan moški in mi poklonil knjigo dr. Gersona. Predlagal mi je, naj si preberem napotke o kavnem klistiru in uspehe zdravljenja jeter, ki so jih ljudje dosegli.
Rečeno storjeno. Naslednji dan sem si nabavila navadno pravo kavo jo pripravila po receptu in kuhala v navadni vodi si postlala v kopalnici v banji in akcija. Ni bilo najlažje in posledice so bile obupne. Celi dan se mi je vrtelo v glavi, kot da sem pijana.
Kontaktirala sem z ljudmi ki so že imeli prakso in razložili so mi pomembne podatke. Prvič, da za pripravo kave rabim destilirano vodo in drugič, da moram kupit namensko biološko pridelano pravo kavo. Nabavila sem kavo, destilirano vodo sem kupila v trgovini in zopet so se mi dogajale čudne stvari, saj kave nisem mogla zadržati niti tri minute kaj šele 15 min, …in tako so se začele raziskave.
Ugotovila sem da kupljena destilirana voda ni destilirana vendar je samo deminalizirana. Torej odpade.
Začela sem z zamrzovanjem vode in v taljeni vodi sem pripravila kavo in tako se je zares začelo. Najprej sem morala dojeti pomen kakovostne vode in njeno strukturno sestavo.
Oglejte si nekaj slikic o vodi, ki so nastale med ozaveščanjem in spoznavanjem vode.

VODA – VIR ŽIVLJENJA

ZANIMIVO VPRAŠANJE.

Kako lahko nekaj miljard ljudi pripraviš do tega, da mislijo in se obnašajo podobno?
Odgovor: ponudi jim za vsakodnevno uporabo enako ali podobno kemično tretirano vodo.
V hrano dodaj aditive, ki z okusom zasvojijo človeka in živali.
Po celem svetu gledajo otroci in ljudje podobne filme. Nasilje. Lažni uspeh. Politiko. Zastrahovanje. EPP reklame.
Koga programirajo? Epigenome. Analitični um jih uboga. Reaknivni um na koncu popusti za prvo dinamiko preživetja.
Kdo v naravi zmaga? Tisti, ki je močnejši! Nasilje in agresija.
Kaj ostane dobrosrčnim? Umikajo se, dokler se lahko za svojo dušno za mir za ljubezen do življenja za svobodo.
Ozaveščanje. Si že moteči element za sistem. Biti zdrav in kvalitetno živeti se radostiti in uživati v družini, službi in družbi.
S takim človekom je nekaj narobe. Je malo čuden.
Pregovor uči: Zdravje človeka je v črevesju.!!!
Smrt vsakega človeka čaka v črevesju!!!
Človek je toliko zdrav kot je močna njegova črevesna flora!!!
Črevesna flora bi morala biti priznana za organ v telesu.
Klistiranje je najstarejša človekova pomoč pri zdravljenju. Alji je kaj narobe pojedel in ga je zaprlo, …klistir. Ali se je zastrupil, … klistir, …. Izbruhati in izprazniti črevesni sistem.

ZDRAVO ČREVO IN VSE FUKCIJE, KI JIH OPRAVLJA

O tem pišejo stara Apokrifna izročila izpred 2000 let. (Knjiga z naslovom Apokrifna izročila – Esenska poslanica miru, avtor – Ica Krebar)
Moja osebna izkušnja. Meseca marca je minilo osem let odkar delam kavni klistir vsaki dan. Odštejemo samo dopustniške dni. In rezultati, vsako leto sem bol vitalna. Nimam alergije na nobeno hrano, telo me samo opozori kaj je užitno in kaj ne. Spomin je vsak dan bol bister, reakcije so hitrejše. Pri 66 letih se počutim kot »smrklja« in sedaj na polno živim življenje, ki ga pri 16 letih zaradi bolezni nisem mogla. Pri 19 letih sem bila na birglah. Pri 23 letih pa odpisana »starka«, ki je odšla iz bolnice domov milostno umreti.

DEFORMIRANO ČREVO, IN OMENJENI ORGANI, KI NE OPRAVLJAJO SVOJEGA DELA

 

KAVNI KLISTIR – VSAKODNEVNO VZDRŽEVANJE, NEGOVANJE IN HRANJENJE VSEH ORGANOV

Kavni klistir je predvsem namenjen regeneraciji jeter in hranjenju telesa z jang energijo-energijo krčenja, ki jo vsem nam zelo primankuje, saj konzumiramo predvsem hrano, ki je bogata z jin energijo in ta energija se zadržuje v telesu, ustvarja sluz in zakisanost telesa.
Jang energija je energija krčenja, ki jo telo nujno potrebuje v enakem razmerju kot energijo širjenja.
Pomislite vdih je širjenje. Izdih je krčenje.
In, če je pomankanje energije za izdih, bo v telesu zastajal ne izdihnjen zastrupljen zrak.
Brez energije širjenja in krčenja ni življenja. Srce in krvni obtok, pljuča, jetra, želodec, ledvici, tanko črevo, debelo črevo itd., vse funkcije telesa so odvisne od delovanja teh dveh energij, širjenja in krčenja.
Torej, s kavnim klistirom iz telesa odplaknemo staro blato, ki se zatika v danki istočasno pa oživljamo peristaltiko telesa. Ljudje, ki so bili nagnjeni k zaprtju začnejo redno odvajati blato.
Za vspodbudo izkušnja 67 letnega moškega, ki je začel z kavnim klistirom vsak drugi dan. Čez nekaj mesecev me je poklical in rekel: « povej ljudem, da sem celo življenje trpel zaradi zaprtja. Včasih sem odvajal blato le enkrat na teden če sem ga dva krat sem bil kar srečen. Sedaj po nekaj mesecih kavnega klistira odvajam blato vsak dan, tudi takrat ko se ne klistiram in noge me ne bolijo več in tudi zatečene niso več«.
Moja izkušnja je bila, da je čez pol leta vsakodnevnega klistira najprej zapustila moje telo velika glista askarida. Mrtva, seveda. V povprečju moje telo zapustita vsaj dva mrtva polipa na leto. Polipi zapustijo telo, ko človek ozavesti največkrat podedovano travmo od prednikov, saj epigenomi opravljajo z našimi čustvi, čustva so pa boleči spomini, ki so hranjeni v debelem črevesu.

Naj dodam še povratna sporočila različnih ljudi, mladih in starejših, ki v wc školki opazijo različne oblike parazitov tudi nitkaste bele gliste, ki se izločijo iz pluč v debelo črevo takrat, ko je energija v pljučih dovolj močna, da jih lahko iztisne.
Žolčni kamni in pesek pa se približno čez pol leta opravljanja klistira izločijo skoraj pri vseh ljudeh.
Še bi lahko naštevala, pa vam prilagam “slajde”, ki zelo jasno prikažejo delovanje in čiščenje jetre in postopek priprave kave in postopek opravljanja klistir. Pa veliko užitka, zabave in ozaveščanja.

Življenju hvala, ker me vodiš in skrbiš zame. Iz ljubezni in hvaležnosti.

Verin, Cres, 09.08.2022

Avtorica: Ica Krebar











Close
Go top